Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je to tu! Predstaviteľky legendárneho SEXU V MESTE konečne spolu: Prvá epizóda je na svete

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Peter Kramer)

Už vieme, že pokračovanie legendárneho seriálu o štvorici priateliek z New Yorku sa dočká pokračovania. Smutné je aj to, že Samantha v ňom bude chýbať. Zvyšná trojica však už začala zarezávať. Spoločne si prešli scenár k prvej epizóde.

Tri zo štyroch protagonistiek budú hrať v pokračovaní Sexu v meste. V nadväzujúcej sérii nazvanej And Just Like That (Jednoducho len tak) budú postavy o zhruba dvadsať rokov staršie. Herečky si po dlhých rokoch sadli a prečítali si scenár k prvej epizóde. 


Mohlo by vás zaujímať: Legendárny Sex v meste sa vracia! Zlá správa pre fanúšikov: Chýbať bude kľúčová postava


Konečne spolu!

Konečne spolu, napísala predstaviteľka Carrie na Instagrame. "Prečítali sme našu prvú epizódu. Spolu s ďalšími ľuďmi a novými členmi seriálu," dodala. Seriálová Miranda je z pokračovania zrejme takisto nadšená. "Priateľstvo nikdy nevyjde z módy," napísala k ich spoločnej fotografii. 

Pred kamerou sa zídu Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristina Davis (Charlotte) v rovnakých úlohách, v akých hrali na prelome tisícročí. Desaťdielne pokračovanie poskytne streamovacia služba HBO Max. Práca na seriáli sa začne tento rok koncom jari.

"Séria bude sledovať Carrie, Mirandu a Charlotte, ktoré sa budú pohybovať na ceste od komplikovanej reality života a priateľstva v 30-ke k ešte komplikovanejšej realite života a priateľstva v 50-ke rokov," uviedlo HBO Max. Okrem uvidíme aj Pána Božského, Stanforda a ďalších.


Mohlo by vás zaujímať: Ostrá roztržka medzi hviezdami Sexu v meste: VIDEO Nie si moja priateľka, nepotrebujem tvoj súcit!


Samantha bude chýbať

Kim Cattrall, ktorá hrala Samanthu, v seriáli nebude. Herečka sa už predtým viackrát vyjadrila, že sa do seriálu nevráti za žiadnych okolností. Jedným z dôvodov boli zrejme aj sporty medzi ňou a Sarah Jessicou Parker. V interview v roku 2017 Cattrall strhla oponu a verejne potvrdila klebety. Podľa jej slov nikdy nebola so svojimi hereckými kolegyňami v nejakom priateľskom vzťahu. Sarah Jessica Parer mohla byť podľa jej slov milšia. Parker sa však o svojich kolegyniach vyjadrovala vždy v dobrom. 

Je to tu! Predstaviteľky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Kultový seriál o pôvabnej novinárke a jej troch kamarátkach sa počas šiestich sérií v rokoch 1998 až 2004 stal celosvetovým hitom a pozbieral desiatky cien. Príkladom môže byť sedem prestížnych cien Emmy a osem Zlatých glóbusov. V roku 2000 to bol Zlatý glóbus za herecký výkon pre Sarah Jessicu Parker a za najlepší komediálny seriál. Seriál natočili na základe knihy Candace Bushnell. 

Viac o téme: Sex v mesteSarah Jessica ParkerKim CattrallCynthia NixonKristin Davis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu