Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na Slovensku pribudne nová televízia: Potešia sa hlavne fanúšikovia športu

(Zdroj: JOJ Šport)

JOJ Group pripravuje spustenie novej televízie, ktorá pribudne do jej bohatého mediálneho portfólia. JOJ Šport bude payTV stanica zameraná na šport, ktorá v ponuke slovenských operátorov odštartuje svoje vysielanie v jesennej sezóne 2021.

JOJ Šport sa bude venovať najmä slovenskému športu a slovenským športovcom pôsobiacim v slovenských a zahraničných ligách. Prinesie okolo 20 živých prenosov týždenne počas hlavných športových sezón, takmer 800 zápasov z domácich ligových súťaží komplet vo vlastnej produkcii a celkovo viac ako 6 500 hodín live prenosov ročne. Stanica bude zameraná na prezentáciu slovenských klubov a športovcov, predstaví aj juniorských a mládežníckych športovcov a ligy.

V programe JOJ Šport nebudú chýbať zimné športy - hokej, zjazdové lyžovanie, snowboard, freestyle, boby a skeleton či curling; futbal, atletika, triatlon, tenis, halové športy - basketbal, volejbal, hádzaná, florbal, badminton; ale aj E-gamming a ďalšie atraktívne športové disciplíny.

Vysielanie bude zahŕňať aj exkluzívne volejbalové zápasy 

Športová televízna stanica JOJŠPORT z portfólia JOJ Group odprezentovala podpísanie zmluvy o spolupráci so Slovenskou volejbalovou federáciou.

Od novej sezóny sa môžu fanúšikovia volejbalu tešiť na exkluzívne zápasy a živé prenosy zo slovenskej volejbalovej ligy mužov a žien, Slovenského pohára mužov a žien, reprezentačných zápasov Slovenska, beach volejbalu, snow volejbalu a takisto európskych pohárových súťaží a volejbalovej Ligy majstrov. Ide o desiatky živých prenosov zo slovenských a svetových podujatí.

Najširšie staničné portfólio na Slovensku JOJ Group tak v Hamšík Pressburg restaurant predstavilo zástupcom médií bohatý volejbalový program na novovznikajúcej športovej stanici JOJŠPORT. Prenosy zo slovenských hál doposiaľ chýbali na televíznych obrazovkách a JOJŠPORT tak posúva svoje predchádzajúce internetové vysielanie domáceho slovenského športu prostredníctvom HUSTE.tv na novú úroveň.

JOJŠPORT sa bude primárne venovať slovenskému športu a športovcom pôsobiacim doma i v zahraničných ligách. Zároveň predstaví juniorských a mládežníckych športovcov, či ligové súťaže. Podpis zmluvy so SVF prezentovali Adriána Marčeková – viceprezidentka SVF a Roman Neuschl – riaditeľ Úseku nových médii TV JOJ.

Viac o téme: JOJ Šport
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu