Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová posila v Inkognite: Chce zvýšiť intelektuálnu úroveň, lebo je to KATASTROFA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Začal poriadne zostra! Pre mnohých divákov je štart pracovného týždňa spojený so sledovaním obľúbenej jojkárskej relácie Inkognito, ktorá dokáže mnohým vyčariť úsmev na tvári. Dnes sa medzi hádačmi objaví nová, nie však neznáma, tvár. A to Milan Kňažko, ktorý novým kolegom naložil spôsobom jemu vlastným.

Milan Kňažko je už dlhé roky tvárou Televízie Joj, v ktorej svojho času pôsobil aj ako riaditeľ. Momentálne ho diváci môžu vídať v glosátorskej relácii Sedem, ktorá sa vysiela v piatok o 22:50. 

Ostrieľaný glosátor však najnovšie dostal príležitosť účinkovať aj v inom jojkárskom programe. A to v relácii Inkognito, kde ho moderátor Vlado Voštinár predstavil ako Sedmičkového kráľa. „Ja som tu preto, lebo prišlo strašne veľa listov do televízie, že mám sem prísť a treba zvýšiť intelektuálnu úroveň, lebo je to katastrofa. Okrem dám samozrejme,” poznamenal Kňažko.

Hudák však vtipne a pohotovo zareagoval: „Ale to prišlo ešte v čase, keď si bol riaditeľom televízie. To už bolo dávno!”  

Nová posila v Inkognite:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

A hoci Kňažko mladším kolegom svojím spôsobom "naložil", oni to vzali s nadhľadom a humorom. Počas nakrúcania došlo k viacerým zaujímavým momentom a nechýbali ani vtipné príhody. „Milan Kňažko medzi partiu hádačov dokonale zapadol a diváci ho v Inkognite budú môcť vidieť aj v ďalších vydaniach,” prezradila nám PR manažérka Jojky Michaela Saleh. „Legendy typu Zdena Studenková a Milan Kňažko majú u nás vždy svoje miesto,” povedal k tomu režisér Inkognita Tomáš Eibner.  

Milana Kňažka v úlohe hádača si budete môcť vychutnať na obrazovkách Jojky už dnes večer o 21:45. 

Zadať
 
MichaelaInkognita
Viac o téme: InkognitoMilan Kňažko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu