Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mišova EX poslala na Farmu list: Mrazivé slová o ich synovi a… Poriadne mu NALOŽILA za vzťah!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Diváci markizáckej Farmy budú dnes večer svedkami mimoriadne nepríjemnej situácie. Tí, čo sa na reality šou dívajú pravidelne, vedia, že Michal je otcom 5-ročného synčeka Miška. Toho má so ženou, ktorá je v súčasnosti ofciálne už jeho ex-manželkou. No a práve ona sa rozhodla, že Michalovi na statok pošle list...

Michalovi na farmu prišli rovno tri listy. Jeden z práce, ďalší od rodiny, no a ten posledný od jeho syna Miška. Keďže má chlapček iba 5 rokov, je zrejmé, že slová, ktoré mu maličký adresoval, v skutočnosti patrili jeho mame - Michalovej bývalej manželke.

Mišova EX poslala na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá mu v odkaze opísala, ako sa Miško má a čo všetko v priebehu jeho dvojmesačnej neprítomnosti prežil. Bohužiaľ, stalo sa im aj niekoľko veľmi nepríjemných udalostí. Tou najvážnejšou je to, že Mišov syn musel absolvovať operáciu. To, o čo išlo, však jeho ex neupresnila. 

„V nedeľu sme s mamkou išli do nemocnice, kde mi na druhý deň robili operáciu. Presne takú, ako keď pozerám v telke. Podľa mamky som bol veľmi statočný, vravela, že viac ako ona. Veľmi plakala, lebo sa o mňa naozaj bála. Ale zvládol som to, aj keď mi po operácii bolo veľmi zle," píše sa v liste. 

Mišova EX poslala na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalšie slová, ktoré mu bývalá partnerka ústami ich syna adresovala, sú rovnako mrazivé. „Veľmi ma mrzí, že si tu pri mne nebol, keď som ťa najviac potreboval," čítal nahlas Michal, ktorého premohli slzy. Na záver matka malého Miška dodala vetu, ktorá bola poslednou fackou. 

„Mrzí ma tiež, že už s nami nebývaš a že si ani nebojoval, aby sme boli rodina," čítal Michal s trasúcim sa hlasom a slzami v očiach. Následne sa k celej veci vyjadril aj on sám a opísal, čo sa medzi ním a jeho bývalou ženou vlastne dialo. To všetko sa dozviete v dnešnej epizóde Farmy na obrazovkách televízie Markíza! 

Mišova EX poslala na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Mišova EX poslala na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu