Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

RTVS avizuje novú veľkolepú šou: Po 16 rokoch NÁVRAT legendárneho Hitu storočia?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Verejnoprávna RTVS pripravuje veľkolepú šou Hit roka, ktorá nadväzuje na mimoriadne úspešné projekty Legendy popu či Hit storočia. Po 17 rokoch sa na obrazovky vracia formát, ktorý bude hudobne mapovať obdobie od vzniku samostatnej Slovenskej republiky. Na obrazovkách by sa mal objaviť už po Novom roku!

O novinke informoval portál Mediaboom, podľa ktorého by Hit roka mal nahradiť ukončené Zlaté časy. Nová veľkolepá šou má nápadne pripomínať obľúbený Hit storočia, ktorý pred 17 rokmi lámal rekordy sledovanosti. No zatiaľ čo starý projekt mapoval hudobnú scénu za takmer jedno storočie, nová šou bude zameraná na obdobie od vzniku samostatnej Slovenskej republiky. 

RTVS avizuje novú veľkolepú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

A hoci RTVS projekt neprezentuje ako "pokračovanie" Hitu storočia, vzhľadom na fakt, že oslovila rovnakých tvorcov, sa isté prepojenie dá očakávať. Dramaturgiou by však mohol pripomínať práve ukončené Zlaté časy. Šou sa bude zameriavať na najdôležitejšie okamihy a udalosti jednotlivých rokov, nebudú chýbať úkážky z filmov a najväčšie hudobné hity. 

Hit roka by mal obsadiť štvrtkové večery, a to rovno od začiatku budúceho roka. Prvý diel chce Jednotka nasadiť už vo štvrtok 5. januára 2023 o 20:30 a dokopy by mala odvysielať 25 epizód. Projekt by sa tak na obrazovkách verejnoprávnej RTVS mal objavovať celú jar. 

Viac o téme: RTVSHit roka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu