Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MEGA HLÚPE vyjadrenie Baróna z Farmy baví celý internet: Mohol TOTO povedať?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mnohé verejne známe osobnosti majú na konte výroky, z ktorých sa časom stali doslova legendy a tieto (ne)podarené vyjadrenia bavia ľudí už roky. No a vypustiť z úst slušnú perličku sa podarilo Imrichovi Štefánikovi alias Baronovi z poslednej série Farmy. Toto vás zaručene rozosmeje!

Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalý Farmár pred mesiacom absolvoval zápas vo Fight Night Challenge, kde dostal poriadne " na frak". A to doslova. Raper Flexking ho v ringu poslal k zemi už v druhom kole, keď mu zasadil K.O. a Baron sa skrátka už nepostavil. 

MEGA HLÚPE vyjadrenie Baróna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FIGHT NIGHT CHALLENGE)

MEGA HLÚPE vyjadrenie Baróna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FIGHT NIGHT CHALLENGE)

Teda, ešte nejakú tú chvíľu, kedy ležal na zemi. Štefánik sa vyjadril, že súper mu už predtým v 30. sekunde praskol rebro a mal problém zápas udýchať. Zo svojej prehry si ale ťažkú hlavú nerobí a to, že je nad vecou sa snažil dokázať aj vo videu, ktoré zverejnil na Instagrame.

Akurát, že motivačná reč mu akosi nevyšla. Baron totiž tvrdí, že „​Nie je hanba spadnúť, ale postaviť sa." A netreba byť žiadnym mentálnym majstrom, aby vám došlo, že toto nejak nevychádza. Z jeho videa sa stal hit internetu a veď... Pozrite sa na to sami! 

 

Viac o téme: FarmaBaronImrich Štefánik
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu