Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženy v Survivor bijú na poplach: SŤAŽOVALI sa aj moderátorovi... Je to PREVERZÁK a NEANDERTÁLEC!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Len pred pár dňami sa na opustemom ostrove v Dominikánskej republike stretlo 20 cudzích ľudí, ktorí bojujú o prežitie aj rozprávkovú výhru. A je jasné, že pri takejto partii neexistuje možnosť, že by spolu všetci dokonale vychádzali. Aktuálne si svoje povedali dievčatá, ktoré majú problém vychádzať so 45-ročným Martinom Konečným zo Slovenska...

O jeho nevhodom správaní ako prvá prehovorila mladá Tereza.„Martin je nejaký. Za mňa je proste perverzný a nepatrí to sem a ani do bežného života. To, ako on komunikuje so ženami. A ja to nebudem tolerovať iba kvôli tomu, aby som hrala hru. To mi príde cez čiaru. Pretože sa naozaj chová hnusne," vyjadrila sa pred kamerou 22-ročná brunetka. 

Ženy v Survivor bijú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Túto situáciu potom počas kmeňového zasadnutia riešil aj moderátor Ondřej Novotný, ktorého zaujímalo, čo sa stalo. Tereza v podstate zopakovala to, čo povedala aj predtým a dodala, že sa nemieni tváriť, že to, ako sa Martin rozpráva so ženami, je v poriadku. A keď sa jej moderátor spýtal, akým konkrétnym spôsobom sa s nimi rozpráva, jej odpoveď bola stručná, no jednoznačná. „Vulgárne," povedala otvorene, čo si myslí. 

V momente, kedy sa k slovu dostal Martin, nezdalo sa, že by s jej názorom súhlasil. „V prvom rade by som pozdravil mamu, že nie je to tak. Nie som taký vulgárny ako to tie dámy hovoria. Som všeobecne vulgárny ako všetci ostatní," vysvetľoval a dodal, že Tereza mu nie je skrátka sympatická. S názorom mladej brunetky ale súhlasili aj ďalšie súťažiace nežnejšieho pohlavia. 

Ženy v Survivor bijú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Tých poznámok som už počula niekoľko. Ja som sa už od začiatku snažila dať Martinovi nejaké mantinely," priznala Johana s tým, že jeho správanie ju neprekvapilo, no taktiež mu nastavila hranice, ktoré vraj začal rešpektovať.

„Martin na mňa tiež.. Alebo na nás všetkých... Hovorí vulgárne. A mňa samú štve to, že ja sa vnútorne naštvem, lebo takéto slová počúvať nechcem. Lebo ja mu potom kontrujem a kontrujem mu tým istým štýlom, lebo na hrubé vrece hrubá záplata... A som na seba naštvaná, lebo hovorím si v duchu, že ten kmeň to vidí, že hovorím tiež v takom duchu, že perverzne. Ale on nepoužíva že vilgarizmy, ale anatomické názvoslovie. Len, hold, nie sme na to zvyknutí," povedala zasa Lída, ktorá Martina nazvala "neandertálcom". 

 

A aký je váš názor? Taktiež si myslíte, že to Martin preháňa?

Ženy v Survivor bijú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu