Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Soňa zo Survivor ako ju nepoznáte: FOTO NAHÉ PRSIA na pláži... Som MILF-ka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Soňa, ktorá aktuálne súťaží v šou Survivor, nie je na televíznych obrazovkách žiadnym nováčikom. 43-ročná fitnesska bola svojho času tvárou markizáckej relácie Najväčší víťaz, kde pod jej taktovkou chudli obézni ľudia, ktorí túžili po kvalitnejšom živote. Teraz však Soňu môžete spoznať aj z úplne inej stránky. Slobodnej mamičke odvaha rozhodne nechýba!

Soňa síce zatiaľ v šou Survivor vela kariet nezamiešala a pôsobí skôr nenápadným dojmom, to sa ale rozhodne nedá povedať o jej súkromnom živote. Na svojom Instagrame síce nemá až toľko sledovateľov, ako väčšina jej kolegov z tímu "hrdinovia", no rozhodne sa je na čo dívať. 

Soňa zo Survivor ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nikoho neprekvapí, že ako športovkyňa svoje príspevky často venuje najmä cvičeniu, avšak čo-to už ukázala aj zo svojho súkromia. A tak jej fanúšikovia na sociálnej sieti môžu hodiť očkom napríklad aj po jej dokonalej postave v úsporných bikinách... Alebo aj bez nich. 

Soňa zo Survivor ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.S.)

Na niekoľkých fotografiách totiž 43-ročná sexi mamička pózuje aj hore bez. A v niektorých príspevkoch dokonca samú seba označuje ako "MILF", čo je výraz, ktorý zrejme nikomu netreba vysvetľovať. Nuž ale... Veru, na túto mamičku by si zrejme naozaj robil zálusk takmer každý muž! 

Viac o téme: SurvivorSoňa Sedláčková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu