Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

MANŽELKA Bárdyho z Mamy na prenájom: Keď ho videla BOZKÁVAŤ INÚ... Ježiiiiš, mohla TOTO?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herecké povolanie je mimoriadne zaujímavé - človek môže byť každú chvíľu niekým iným. Do svojich postáv sa ale umelci musia aj patrične vžiť, no a sem tam sa vyskytne aj nejaká tá pikantnejšia scéna. Adam Bárdy je v podstate stále hereckým nováčikom, no aj tak ho Markíza obsadila do hlavnej úlohy v seriáli Mama na prenájom. A tam nedávno prišlo aj k prvej bozkávacej scéne s jeho kolegyňou Martinou Zábranskou...

Adam je často označovaný ako nový slovenský sex-symbol. Avšak dámy a jeho fanúšičky, ktorým sa počas sledovania Mamy na prenájom zbiehajú slinky, si musia nechať zájsť chuť. Adam je totiž pyšným oteckom synčeka Alana. Toho mu ešte v roku 2021 na svet priviedla jeho manželka Bibiana, ktorú si vzal za ženu v tom istom roku - krátko pred samotným pôrodom. 

MANŽELKA Bárdyho z Mamy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)
Bárdyho pôvabná polovička sa teraz síce venuje materským povinnostiam, inak ju však živí modeling. A človek by si povedal, že mladá mamička je taká krásna, že nemá žiadny dôvod na žiarlivosť. Lenže keď videla prvú bozkávaciu scénu svojho manžela Adama s jeho kolegyňou Martinou Zábranskou, predsa len si neodpustila malý žart. 

Na svojom Instagrame zverejnila video, kde sa najprv díva na spomínanú scénku zo seriálu, no a potom... To musíte vidieť! 

Viac o téme: Mama na prenájomMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu