Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Markíze sa objavila pochybná liečiteľka: Veď to je FINALISTKA PRVEJ Superstar a... Ona vôbec NESTARNE?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nie je ničím výnimočným, že sa v slovenských seriáloch ako epizódne postavy často objavujú známe osobnosti, ktoré by ste pred kamerou tak úplne nečakali. Produkcia skrátka vždy vie, ako prekvapiť, no a aktuálne sa to podarilo aj tvorcom obľúbenej Mamy na prenájom!

V epizóde Mamy na prenájom, ktorá je aktuálne už k dispozícii na platforme Voyo, sa objavila hviezda vôbec prvej série Superstar, ktorá sa na obrazovkách RTVS vysielala koncom roka 2004. Hovoríme o Petre Humeňanskej, ktorá sa dostala až do samotného finále. Aktuálne má umelkyňa 38 rokov, lenže...

V Markíze sa objavila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív RTVS)

Petra si v Mame na prenájom zahrala asistentku rodiacej ženy, pričom sa budúcej mamičke snažila uľaviť akupunktúrou a počas pôrodu do nej pichala ihly. Diváci, ktorí sú trošku staršie ročníky, počas tejto scény hneď spozorneli a speváčku okamžite spoznali. Petra Humeňanská totiž vyzerá akoby sa jej podarilo zastaviť čas. 

Aj napriek tomu, že o dva roky oslávi okrúhlu štyridsiatku, stále pôsobí ako dievčatko. Oči jej žiaria ako počas Superstar, pleť má ako bábätko a nezmenil sa ani jej povestný úsmev a jamky v lícach. Petra, ako to robíš? Ty naozaj nestarneš? 

V Markíze sa objavila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

V Markíze sa objavila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Petra HumeňanskáMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu