Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

OBROVSKÁ zmena českej herečky: Princezná z rozprávok skončila... VYSTRIHALA sa na chlapca!

Princezná z českých rozprávok sa vystrihala na chlapca! Zobraziť galériu (4)
Princezná z českých rozprávok sa vystrihala na chlapca! (Zdroj: Česká televize)

PRAHA - Herečka Eva Josefiková Podzimková je u našich českých susedou známa ako herečka z rôznych televíznych projektov. V našich končinách ju ale poznáme najmä ako krásku, ktorá si neraz zahrala princeznú v niekoľkých rozprávkach. Pôvabná tmavovláska sa však rozhodla zmeniť imidž. A to naozaj radikálne!

Hviezda seriálov a princezná z rozprávok sa aktuálne zúčastnila na tlačovej konferencii k novému seriálu Sedem schodov k moci. A keď sa objavila, všetkých hneď z príchodu poriadne šokovala. Dôvodom je jej radikálne zmenený imidž. Nežnú dlhovlásku z rozprávky Princezná a pol kráľovstva, kde si zahrala hlavnú úlohu po boku Maroša Kramára či Jakuba Prachařa, by ste len tak ľahko nespoznali. 

OBROVSKÁ zmena českej herečky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televize)

Eva si totiž nechala vystrihať svoju bujnú tmavú hrivu, a to naozaj radikálne. Nehovoríme o tom, že by mala vlasy iba kratšie a stavila trebárs na svieže mikádo. Ona to dala rovno "na chlapca". Podľa českého portálu Blesk.cz herečka poznamenala, že nový imidž príliš neschvaľuje ani jej manžel, scénarista Matěj Podzimka. 

„Bolo to moje rozhodnutie. Už dlho ma lákalo zmeniť dĺžku vlasov, ale nebol čas. Prišlo to až s novým projektom. Najviac bol prekvapený asi manžel. Stále ma miluje, ale teší sa, až mi vlasy dorastú," vysvetlila sympatická herečka, ktorá tak zároveň dala najavo, že jej fanúšikovia aj partner sa opäť dočkajú dlhších vlasov a krátky zostrih si neplánuje ponechať donekonečna. 

OBROVSKÁ zmena českej herečky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

OBROVSKÁ zmena českej herečky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televize)

Viac o téme: Eva Josefíková Podzimková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu