Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pítr je v Survivor so svojou EX: Jeho partnerka to NEZVLÁDLA… PLAČ rovno pred kamerou!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Jeden z najvýraznejších účastníkov aktuálnej série Survivor je rozhodne Petr Havránek, ktorého diváci poznajú pod prezývkou "Pítr" ešte zo šou Love Island. Práve tam sa zoznámil so svojou aktuálnou partnerkou Gabrielou Gašparovou, ktorá teraz svojho milovaného vidí len v televízii. Lenže, čo čert nechcel, sexi fešák je na opustenom ostrove aj so svojou ex frajerkou, ktorá sa k nemu stále celkom "má"!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Havránek kedysi tvoril pár s českou Miss Andreou Bezděkovou. No a práve ona je jedným z ďalších súťažiacich v Survivor. Dvojica je síce už dlhý čas rozídená, avšak vyzerá to tak, že Andrea k Pítrovi stále prechováva nejaké tie sympatie.

Pítr je v Survivor
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Voyo)

„Myslím si, že stále je to v pohode," vyjadrila sa najprv k celej veci šou Talk na platforme Voyo Gabriela, ktorá sa na svojho partnera a jeho ex teraz musí dívať v televízii. Pri otázkach moderátorky ale priznala, že jej to úplne príjemné nie je. „Človek s tým nič neurobí.Proste sa to tak stalo, že tam spolu budú. Tak za prvé Pítrovi verím, že sa tam nič nestane. Že tam k ničomu nepríde. A za druhé, stále je to šou, je to Survivor, tí ľudia sú tam pod kamerami," povedala sexi modelka, no krátko potom jej ukázali zostrih z momentov, kde k sebe majú Pítr a Andrea celkom blízko.

Pítr je v Survivor
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Voyo)

A bolo vidno, že sa jej to veľmi dotklo, hoci sa snažila tváriť, že nie. „Tak je to zostrih. Nemôžem z toho úplne vedieť, čo sa tam deje, ale ako hovorím. Pítrovi verím a dúfam,že nepríde k ničomu, čo už prekračuje nejaké hranice. A snáď bude všetko v pohode," zamýšľala sa a úsmev z tváre jej pomaly opadal.

„Samozrejme, je to nepríjemné. Bolo by to nepríjemné asi každému. Aj jemu, keby sa na to musel pozerať... Ale ako sme videli, Pítr veďla nej ani nechce spať. Myslím, že to môže byť z jej strany a Pítr s tým ani nemôže nič moc robiť, pretože predsa len, stále je to hra a stále ju musí hrať," snažila sa to zahovoriť, no už to ďalej nevydržala.

Pítr je v Survivor
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Voyo)

„Ja keby toto vidím... Tak asi by som sa možno aj rozplakala," povedala úprimne jej kolegyňa Laura, no a krátko potom to prišlo a slzy z očí vyšli aj samotnej Gabriele. Na druhej strane - nik sa jej nemôže čudovať. Takýto pohľad by zamrzel každú ženu. 

Pítr je v Survivor
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Voyo)

Pítr je v Survivor
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: SurvivorAndrea BezděkováGabriela GašparováPítrPetr Havránek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu