Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Seriálový Monk (69) nestarne? Takto dnes vyzerá a už roky miluje túto ženu!

Tony Shalhoub Zobraziť galériu (4)
Tony Shalhoub (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Akoby spomalil čas! Tony Shalhoub sa do sŕdc Slovákov vryl ako predstaviteľ legendárneho detektíva v seriáli Monk. Sledovať ho môžete na obrazovkách TV Markíza a Markíza Krimi. Hoci herec tento rok oslávi 70. narodeniny, stále je pracovne aktívny. Počas uplynulého týždňa zavítal do spoločnosti a po jeho boku nechýbala jeho milovaná manželka.

Písal sa rok 2002, keď mal na televíznych obrazovkách svoju premiéru seriál s názvom Monk. Ústrednú postavu - zvláštneho a obsesívneho detektíva v ňom stvárnil herec Tony Shalhoub. Počin bol mimoriadne úspešný a mal 8. sérií. 

Spomínaný herec síce účinkoval aj v mnohých ďalších filmoch a seriáloch, či na doskách, ktoré znamenajú svet, ale úspech spojený s detektívom Monkom neprekonal. V roku 2003 za stvárnenie tejto postavy získal Zlatý glóbus. 

Seriálový Monk (69) nestarne?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Photo © USA Network)

Pred pár dňami sa herec ukázal v spoločnosti. Pri pohľade na neho zrejme mnohým napadne, že pribúdajúcimi rokmi sa príliš nemení. Pribudlo mu len pár vrások a hoci mnohých v jeho veku už trápia šediny, jeho vlasy sú stále rovnako tmavé, ako kedysi. 

Tony Shalhoub
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Slávnemu hercovi robila spoločnosť jeho manželka Brooke Adams. Tá je tiež herečka a dvojica sa zosobášila v roku 1992. Spoznali sa da roky pred tým vďaka práci. „Hneď som sa do neho vtedy zamilovala. Ale on mal priateľku a nebol pripravený rozísť sa s ňou kvôli mne,” uviedla v jednom z rozhovorov umelkyňa, ktorá sa tiež párkrát objavila v seriáli Monk.  

Tony Shalhoub
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: MonkTony Shalhoub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu