Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Markíza predstavila prvé NEVESTY: FOTO Jedna samá plastika a druhá... Mala sa vydávať za iného!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už onedlho na markizáckych obrazovkách odštartuje dlho očakávaná šou Ruža pre nevestu. S blížiacou sa úvodnou epizódou markíza predstavila aj prvé nevesty... Aha, kto zabojuje o srdce fešáka Tomáša Tarra!

Prvou účastníčkou Ruže pre nevestu je temperamentná 25-ročná Marcela.

Markíza predstavila prvé NEVESTY:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Podľa oficiálnej vizitky od televízie Markíza podstúpila niekoľko úprav na svojom tele a tvári, čím sa vôbec netají, naopak to s úsmevom priznáva. Marcela na seba rada púta pozornosť. Vyštudovala športové gymnázium v Banskej Bystrici, ktoré ukončila s maturitou a certifikátom trénerky basketbalu, ktorý bol donedávna súčasť jej života. “Vlastne sú to už 4 roky, čo som držala loptu v rukách.“

Keď sa bavíme o minulosti a školách, tak jej ďalšie naberanie vedomostí pokračovalo na fakulte UMB, kde študovala odbor psychológie a trénerstva. Marcela sa tým netají, podstúpila niekoľko plastických zákrokov a tiež aj pár estetických úprav. Umelina, šte*ka a iné invektíva, ktoré si občas vypočuje od ľudí, už nerieši. Marcela si dlhé roky pripúšťala ich názory k srdcu a pristihla sa veľa krát pri tom, že si sama kladie tie samé otázky.

Marcela má za sebou 2 nevydarené vzťahy. “ Za svoj život som milovala 2 mužov, ktorí ma, žiaľ sklamali.“ Vo vzťahoch je momentálne opatrnejšia. Nato aby si ju muž získal musí mať charizmu, musí byť gentleman a vedieť sa postarať o rodinu.

Druhou predstavenou nevestou je taktiež 25-ročná Diana

Markíza predstavila prvé NEVESTY:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Diana pre televíziu Markíza prezradila, že napriek tomu, že je srdcom aj dušou východniarka, je skôr tichým pozorovateľom a svoju šialenú povahu dáva najavo až po nejakom čase. Žije pri Košiciach v rodinnom dome spolu s rodičmi. Má s nimi výborný vzťah. Hoci má vyštudovanú marketingovú komunikáciu, venuje sa organizovanie svadieb. 

Vydávať sa mala aj ona sama, napokon však k dňu D nedošlo. Diana sa štyri mesiace pred plánovanou svadbou rozišla so svojím dlhoročným priateľom. Podľa jej slov sa vzdialili a rozchod bol ich spoločným rozhodnutím. 

Tak čo, ktorá z týchto prvých dvoch dám je vám viac sympatická? Myslíte, že práve jedna z nich padne do oka aj Tomášovi Tarrovi?

Viac o téme: Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu