Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Porotca tanečnej šou má doma SEXICU (46): Na Maledivách pretŕča VEĽKÉ DIVY!

(Zdroj: Instagram BCH)

MALEDIVY - Nejeden chlap mu môže závidieť! Zdeněk Chlopčík (66) je známy nielen v susedných Čechách, ale aj v našich končinách. V roku 2010 bol totiž jedným z porotcov obľúbenej tanečnej šou Let´s Dance. Zároveň je neodmysliteľnou súčasťou českej verzie tejto súťaže, ktorá sa vysiela pod názvom StarDance. Tancu sa venuje aj jeho manželka Brigita, ktorá si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu.

Tanečné súťaže sú v našich končinách celkom obľúbené. Diváci Markízy si aktuálne naplno užívajú 8. sériu šou Let´s Dance, v ktorej o titul Kráľa alebo Kráľovnej tanečného parketu bojujú viaceré zaujímavé celebrity. 

Tanec a hodnotenie tanečných výkonov je to, čo živí aj Zdeňka Chlopčíka. Ten sa môže pochváliť nielen pracovnými úspechmi, ale aj keď príde reč na súkromie. Po svojom boku už roky má tanečnicu Brigitu, s ktorou má syna Samuela a dcéru Viktóriu. 

Pri pohľade na túto sympatickú plavovlásku znie priam neuveriteľne, že má za sebou dva pôrody. Svoju tip-top postavičku vystavila na obdiv aj v týchto dňoch. Aktuálne si totiž užíva dovolenku v exotike, odkiaľ poslala priateľom a followerom horúce pozdravy. Tak čo, akou známou by ste hodnotili krivky pani Chlopčíkovej? 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazí ďalší záber. 

 

 
Viac o téme: Let´s DanceZdeněk ChlopčíkStarDanceBrigita Chlopčíková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu