Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Režisér (75) legendárneho seriálu Sanitka: DESIVÝ PÁD ZO SCHODOV... Skončil v ústave!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia)

PRAHA - Uznávaný český režisér Jiří Adamec (75), ktorému vďačíme napríklad za kultový seriál Sanitka, neprežíva práve najlepšie životné obdobie. Nedávno mal totiž desivú nehodu na schodoch. Spadol z nich a dochrámal si nohy. Nedokáže sa na ne teraz postaviť... Skončil preto v ústave!

Nehoda s ťažkými následkami sa podľa českého Blesku stala úplnou náhodou. Režisér chcel pomôcť pri oprave v dome a šiel po vŕtačku. Bohužiaľ, na schodoch urobil zlý krok a zrútil sa z nich dolu. „Na jednej nohe si zlomil prst a na druhej si vyvrtol členok. Takže sa nemôže postaviť,“ popísala situáciu jeho manželka.

Pri páde si navyše udrel hlavu. Stále však dopadol relatívne dobre. Podobné pády totiž u ľudí v jeho veku môžu byť veľmi nebezpečné. Napríklad podnikateľka Ivana Trump či česká herečka Zuzana Burianová takúto nehodu neprežili. 

No rodina situáciu nemôže podceňovať - je totiž veľmi doležité, aby sa Adamec čo najskôr začal hýbať. A s tým mu pomôžu pracovníci v ústave. „Jirka bude nejaký čas v ošetrovateľskom dome, kde učia ľudí po úraze sebestačnosti,“ prezradila Jana Adamcová. „Postarajú sa, aby opäť zvládol chôdzu,“ dodala. 

Režisér (75) legendárneho seriálu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: SanitkaJiří Adamec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu