Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Diváci opäť VYSMIALI nevestu Katku: Objavili jej Instagram... FOTO TOTO že je tá žena z obrazovky?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už zajtra nás na obrazovkách televízie Markíza čaká nová epizóda šou Ruža pre nevestu. Zatiaľ však ešte stále trvajú "dozvuky" z tej predchádzajúcej, kde najviac "zahviezdila" speváčka Katarína Talanová. Z jej rande z Tomášom Tarrom mali diváci poriadnu šou a odvtedy na sebavedomej blondínke nenechávajú ani nitku suchú...

„Nemám konkurenciu. Ja si veľmi verím a viem, že som jedinečná na tomto svete,“ zahlásila Katka Tomášovi, ktorý bol z ich stretnutia celkom rozpačitý. Televízny ženích vyhlásil, že sa pri nej necítil byť sám sebou a to pre neho znamená problém. Zároveň dodal aj to, že Katka a jej vystupovanie mu príde umelé. 

Diváci opäť VYSMIALI nevestu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„U Katky neviem niekedy, čo si mám myslieť, pretože mám taký pocit, že ona ako keby to všetko hrala," priznal svoje pocity z Kataríny, ktorá napokon z rande odišla bez ruže, ktorá by jej zaručovala imunitu. „Príde mi to neúprimné a umelé," priznal svoje dojmy. No a to zrejme v tom čase ešte nevidel jej profil na sociálnej sieti Instagram. ,

Fanúšikovia šou si ho však našli a na sociálnych sieťach pod príspevkami, ktoré sa týkajú šou Ruža pre nevestu a sebavedomej speváčky, jej už uštedrili nejednu poriadne uštipačnú poznámku. „Pozrite si tú Katku na Instagrame, to je iná žena na tých fotkách." čudujú sa diváci. 

Diváci opäť VYSMIALI nevestu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„No ja som ju na Instagrame pozerala a na niektorých fotkách sa na seba ani nepodobá. Strašne veľa retuše alebo filtrov,"  či „Za mňa na Instagrame vyzerá lepšie a mladšie ako v televízii, ale to je asi tým, že tam nepoužívajú filtre," smejú sa fanúšikovia. Nuž veď... Pozrite sa sami! 

Viac o téme: KatkaKatarína Talanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu