Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manžel Vilmy z Dunaja zverejnil FOTO z postele: Iná žena by ho za TOTO zabila!

Monika Hilmerová Zobraziť galériu (3)
Monika Hilmerová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Takto ju v seriáli neuvidíme! Monika Hilmerová (48) aktuálne hviezdi v markizáckom počine Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje vedúcu oddelenia módy - pani Vilmu, ktorej rodinné šťastie nebolo dopriate. V realite sa však sympatická blondínka môže pochváliť vydarenými deťmi a manželom, po boku ktorého sa rozhodne nenudí.

Utorkové a štvrtkové večery sa divákom Markízy spájajú so seriálom Dunaj, k vašim službám, ktorý sa vysiela o 20:30. Výraznú postavu v ňom stvárňuje aj Monika Hilmerová, ktorá je v postave vedúcej Vilmy priam dokonalá. 

Monika Hilmerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A dokonalá určite je aj ako mamina a manželka. Dôkazom sú mnohé príspevky jej manžela - tanečníka Jara Bekra, s ktorým tvoria harmonický pár a s láskou vychovávajú dcéru Zaru a Syna Leonarda. 

Jarovým followerom sa v týchto dňoch naskytol zaujímavý pohľad. Prostredníctvom mobilu ich totiž zobral do ich manželskej postele, kde svoju ženu vyfotil. Zároveň priznal, čo v takých situáciách, keď sa ona pomaličky preberá, zvykne robiť on. „Ležiac na bruchu sa k nej otočím, bradu si podopieram rukami a vystrúham naje*bnutejší výraz, aký viem a čakám, kedy Monika otvorí oči,” prezradil Bekr, ktorý sa tak už od rána stará o to, aby mala jeho polovička úsmev na tvári. 

Manžel Vilmy z Dunaja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Ten Jaro vyčaril aj priateľom a fanúšikom. „Muži sa od vás majú čo učiť. Vy ste strašne super. Na nič sa nehráte aj napriek profesiám, ktoré máte, ste obaja prirodzení. Ďakujem, že existuje normálny šoubiznisový pár. Zostaňte takí, akí ste,” znejú vybrané reakcie. Viaceré ženy sa tiež zhodli, že by z publikovania takejto fotky nadšené neboli. „Zabila by som ťa!” priznala otvorene jedna z nich.  

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu