Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tváre z markizáckeho Let’s Dance zaujali susedov: Budú novými hviezdami českého Star Dance!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA/PRAHA - Markizácky Let's Dance sa už najbližšiu nedeľu dočká svojho veľkolepého finále. Len dve kolá pred nim zo súťaže vypadla Dominika Rošková s hercom Richardom Autnerom. Nemusí však zúfať, na Slovensku sa jej síce prebojovať do finále nepodarilo, no už čoskoro bude mať šancu zabodovať u našich západných susedov. Je totiž novou tvárou ich šou Star Dance... A nie je jediná!

V posledných ročníkoch markizáckeho Let's Dance nebolo ničím výnimočným, že sa ako partneri k našim známym tváram prizvali tanečníci zo zahraničia. Len v aktuálnom ročníku sme mali Taliana Fabia Belucciho, Francúza Jorisa Yacouba či Čechov Matyáša Adamca a Annu Riebauerovú.

Už na jeseň tanečnú šou plánujú aj naši západní susedia. U nich sa však nevolá Let's Dance, ale Star Dance. Za celebrity sa na tanečnom parkete objaví spevák Richard Krajčo, herečka Ivana Chýlková či vítazka SuperStar Tereza Mašková. No známi sú už aj porotci a tanečníci. 

Tváre z markizáckeho Let’s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a prekvapením je, že v zostave "profesionálov" sa objavia aj dve slovenské mená. České médiá už avizujú, že sa v Star Dance predstaví napríklad Tatiana Drexler, ktorá rovnako ako u nás, zaujme pozíciu porotcu, či tanečnica Dominika Rošková. 

A tá na nedávnej tlačovej konferencii prezradila, na čo sa v Prahe najviac teší. „Som veľmi vďačná, že ste dali príležitosť Slovenke, veľmi sa teším na orchester, pretože my ho na Slovensku nemáme,“ netajila Rošková. Nechajme sa prekvapiť, akú celebritu jej tvorcovia napokon pridelia a či sa jej konečne šou podarí aj vyhrať. 

Tváre z markizáckeho Let’s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceTatiana DrexlerDominika RoškováStar Dance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu