Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácki diváci NALOŽILI neveste Diane: Totálne TRÁPNY výstup... Si ÚBOHÁ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je v poradí už ôsma epizóda šou Ruža pre nevestu, kde opäť nebola núdza o poriadnu drámu. Sen o vzťahu s Tomášom sa totiž rozplynul rovno dvom súťažiacim. Extravagantnej Marcele Dolniakovej a takisto aj Diane Fabianovej, ktorá na divákov pôsobila ako princezná. Teda až do jej odchodu. Na konci epizódy totiž poriadne zavarila jednej zo súťažiacich!

Vyzeralo to tak, že Diana svoj odchod znáša pomerne hrdinsky. Avšak len do momentu, kedy si sadla do limuzíny, ktorá ju mala odviezť preč. Brunetka sa v tom momente neudržala a začala nakladať na svoje súperky, ktoré to podľa nej s Tomášom nemyslia úprimne.

Teda, aspoň niektoré z nich. Diana priznala, že jej je ľúto, že v hre stále zostáva Virginia Buberníková, ktorá má podľa nej vonku muža, s ktorým mala počas pobytu vo vile komunikovať prostredníctvom hodiniek. 

Markizácki diváci NALOŽILI neveste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Keď sa jej niekto zo štábu spýtal, či to Tomášovi povie, pokiaľ zariadia, že sa ešte stretnú, nezaváhala. Tvorcovia sa preto spoločne s Dianou vrátili pred vilu, kde si k nej do auta prisadol aj televízny ženích. A vypadnutá brunetka vypustila paru a začala rozprávať. To, čo hovorila, sa ťažko počúvalo aj samotnému Tomášovi. 

Dramatický záver epizódy rozohnil aj divákov. Tí sa však vo väčšej miere priklonili na stranu Virgínie a Dianu zahrabali pod čiernu zem. „Joj, Dianka moja zlatá, riadne si sa dala dole týmto výstupom," odkázala vypadnutej neveste Martine, ktorej komentár označilo "lajkom" vyše 160 používateľov sociálnej siete Instagram. 

„Tá je úbohá. Ešte si musí do niekoho rýchlo kopnúť," myslí si zasa istá Simona. Takéto sú ženy. Ak nemá šancu ona, nech ju nemá ani Virginia, na ktorú žiarlila," napísala zasa Lujza, s ktorej názorom sa stotožnilo viac ako 70 ďalších divákov. „Tak toto bol totálne trápny výstup. Hodné akurát tak typickej ohrdnutej ženy," odkázal Diane ďalší divák na sieti Facebook. A čo vy, na ktorú stranu sa prikláňate? 

Markizácki diváci NALOŽILI neveste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: DianaVirginia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu