Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krásna nevesta Mirka ZHODILA MEJKAP: Takto by ste ju nespoznali… Úplne iná žena!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Veterinárka Miroslava Hriňáková je jednou z pätice dievčat, ktoré v šou Ruža pre nevestu ešte stále bojujú o srdce fešáka Tomáša Tarra. Drobná blondínka patrí k dámam, ktoré na televízneho ženícha naozaj zapôsobili a má k nim skutočné sympatie. A to nielen vďaka svojmu príjemnému prejavu a spontánnosti, ale aj vďaka pôvabu. Mirkina krása nezaujala iba Tomáša, ale aj divákov. Tí ju ale teraz videli aj v úplne inom svetle... Takto vyzerá, keď je úplne prirodzená!

V nedeľu večer bola Mirka súčasťou markizáckej šou Let's dance, kde sa bola pozrieť spoločne s ďalšou nevestou - Marcelou Dolniakovou. Po žúrke v Bratislave sa Mirka vrátila domov do Košíc, no a potom na sociálnu sieť Instagram pridala video, kde prezradila, že práve ide vrátiť požičané šaty, ktoré mala oblečené počas veľkolepého tanečného večera. 

Krásna nevesta Mirka ZHODILA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, čo jej sledovateľov zaujalo viac, ako táto informácia, bol Mirkin vzhľad. Totižto, mladá blondínka na obrazovke nikdy nevyzerala na to, že by to s mejkapom preháňala a pôsobila veľmi prirodzene. Aj preto mnohých prekvapilo, ako vyzerá bez neho. Hoci sa nikdy nezdalo, že televízna nevesta nosí nánosy líčidiel, bez mejkapu predsa len vyzerá výrazne odlišne.

Pozrite sa na to, spoznali by ste takto televíznu nevestu len tak niekde na ulici? 

Krásna nevesta Mirka ZHODILA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Mirka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu