Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Johanka zo Survivor POBÚRILA fanúšikov: Zverejnila VIDEO z práce, veď vyzerá ako... FÚÚÚ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Krásna Johana Fabišíková (30) je známa najmä divákom Markízy, respektíve online platformy Voyo. Len nedávno súťažila v šou Survivor, kde sa dostala takmer až do finále a pre mnohých bola najväčšou favoritkou. Pred porotu sa však, žiaľ, napokon nedostala a vypadla tesne pred dverami finále. Bojovná plavovláska predviedla famózne hráčske ťahy, ktoré neraz ocenil aj moderátor Ondřej Novotný. Jednej z najlepších hráčok v histórii česko-slovenskej verzie šou však na začiatku veril len málokto. Na ľudí totiž sprvu pôsobila len ako "pekná tvárička" a okrem jej výzoru za tieto predsudky môže aj jej povolanie...

Johanka sa totiž živí ako tanečnica. No a keďže predsudky tu vždy boli a žiaľ, zrejme aj budú, mnohí si hovorili, čo takáto sexica z pódia môže v hre predviesť. Tým, čo pochybovali, však už po pár dňoch absolútne vytrela zrak a postupne sa vypracovala medzi tých najlepších stratégov, nehovoriac o tom, že predviedla ťahy, na aké sa v šou doteraz nikto neodvážil. 

Johanka zo Survivor POBÚRILA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Túto silnú hráčku si napokon diváci nezamilovali len pre jej intelekt, šikovnosť a skromnosť, ale aj pre jej prirodzenosť. Súťažiaci na ostrove to majú s hygienou a úpravou zovňajšku mimoriadne náročné, no napriek tomu, že žili v špine a nehostinných podmienkach, Johanka mnohých dostala aj svojou naturálnou krásou. 

Johanka zo Survivor POBÚRILA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Počas šou si na svoje konto na sociálnej sieti Instagram pripísala tisíce fanúšikov, ktorí jej neustále vyjadrovali svoj obdiv. Teraz ale zostali trošku prekvapení. Johanka totiž zverejnila zostrih videa z vychytených klubov na Ibize, kde pôsobí ako tanečnica. A pri pohľade na to, ako vyzerá, keď tancuje, mnohým takmer vypadli oči. 

Pôvabná blondínka sa totiž počas počas vykonávania svojej profesie mení na poriadnu dračicu. A výrazný mejkap nie je to prvé, na čo by vám padol zrak. Vo videu totiž vidno niekoľko poriadne sexi kostýmov, ktoré sú miestami pomerne "úsporné".

A táto "druhá tvár" krásnej plavovlásky niektorých jej fanúšikov doslova pobúrila. „Ja neviem, no. Si úžasná a inteligentná, určite máš na viac, ako robiť tanečnicu na Ibize. Tým by som sa zrovna nechvália," napísala jej pod spomínaný príspevok Šárka. „Tá Johanka zo Survivor je omnoho lepšia, než táto na videu," myslí si zasa Veronika. 

„No toto nie, veď vyzeráš ako...," či  „Mne to príde ako úplne iná Johanka. Tá zo Survivor mi bola strašne blízka, čisto krásna a citlivá. Toto mi príde iba ako kostým. Líčenie, oblečenie aj štýl. Príde mi to ako niekto iný... Bez mejkapu si mnoho krajšia," napísali jej sledovatelia, ktorým Johanka vysvetlila, že skrátka ide o súčasť tanečnej šou. 

A súťažiacej zo Survivor sa po týchto nelichotivých komentároch nezastali iba jej fanúšikovia, ale aj Miss 2019 Frederika Kurtulíková. „Ale jejda. Tak to aby do divadla, do klubu, na koncert, svadbu a všade proste išla nenalíčená a v teplákoch, lebo veď tak je prirodzená. Pokiaľ sa v tom cíti dobre a ako ona, tak je to stále ona a žiadna pretvárka," odkázala hejterom. 

„Možno stačí trošku viac nadhľadu a pochopenia," vyjadrila sa k celej veci samotná Johanka s tým, že ide o zbytočné predsudky, no na druhej strane chápe, že kto takúto šou v zahraničí ešte nezažil, môže sa na to divať trošku inak. A veru, pokiaľ sa v takýchto kostýmoch cíti dobre a práca ju baví, je to len a len jej osobná vec.

Predsa len... Každá žena sa rada cíti sexi a krásna mladá dievčina ako Johanka sa rozhodne nemá za čo hanbiť. To, že nie je len pekná tvárička ale aj inteligentná a pokorná dáma totiž musí byť jasné každému, kto ju sledujte alebo si aspoň zopárkrát pozrel šou Survivor. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu