Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas na nakrúcaní markizákej Ivety: Komparzistka sa zdvihla a ODIŠLA...TOTO nemohla predýchať!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Nie je tomu tak dávno, čo sa diváci dočkali premiéry druhej série seriálu Iveta, ktorý opisuje životný príbeh zosnulej Ivety Bartošovej († 48). Z tejto minisérie, ktorú môžete sledovať na platforme Voyo, sú diváci naozaj nadšení a okrem samotného spracovania oceňujú aj perfektný výber hercov. Avšak, našli sa aj nejaké tie výnimky...

„V prvej sérii sme sa lúčili s Ivetou vo chvíli, keď prišla o Petra Sepéšiho. Prichádzajúca séria však rozpráva jej príbeh od začiatku deväťdesiatych rokov, keď celá spoločnosť – vrátane Ivety, prežíva celú sériu euforických zmien," opísal dej druhej série režisér Michal Samir. 

Trapas na nakrúcaní markizákej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Voyo)

V období, keď Iveta (Anna Fialová) zbiera jedno ocenenie za druhým, sa objavuje v hlavnej úlohe filmového hitu Svadba upírov a po jej boku stojí gigant česko-slovenského šoubiznisu Ladislav Štaidl, ktorého v seriáli stvárňuje Ondřej Gregor Brzobohatý.

No a núdza nie je ani o ďalšie veľké osobnosti šoubiznisu, ktoré v seriáli nemôžu chýbať. Jednou z nich je aj ďalšia zosnulá legenda - božský Karel Gott. Toho si zahral Ondřej Ruml, ktorý sa svojej úlohy zhostil naozaj perfektne. Lenže, jeho stvárnenie ikonického speváka predsa len nebolo niekomu tak úplne po chuti. 

Na Instagram profile Voyo televízia pravidelne uverejňuje rôzne pikošky z nakrúcania seriálu. A režisér Michal Samir najnovšie prezradil skutočnú kuriozitu. To, že Karla Gotta si zahral práve Rýml, nedokázala predýchať jedna z konmparzistiek. Aha, čo sa stalo! 

Viac o téme: Karel GottIvetaVoyoIveta BartošoáOndřej Ruml
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu