Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TENTO fešák sa prezentuje ako nový ženích: V Markíze ZÚRIA... Je to PODVODNÍK!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Len v piatok vyvrcholila prvá séria šou Ruža pre nevestu veľkým finále. A hoci to spočiatku vyzeralo, že ďalšie už Markíza riešiť nebude, napokon si diváci projekt obľúbili a televízia plánuje vyrábať ďalšiu sériu. A istý mladík zo Spišského Podhradia tvrdí, že natáčanie je už v plnom prúde a on je novým ženíchom. Zverejnil tiež, že za porušenie mlčanlivosti dostal aj pokutu. V Markíze zúria... Je to podvodník!

Pár dní po finále Ruže pre nevestu sa sociálnymi sieťami začala šíriť informácia, že novým ženíchom, ktorí si bude svoju vyvolenú hľadať v druhej sérii, má byť model a bývalý futbalista zo Spišského Podhradia, Igor Staňa. On sám to zverejnil na sociálnej sieti TikTok. „Natáčame Ruža pre nevestu 2,“ uviedol vo videu, v ktorom je oblečený v košeli a nohaviciach.

TENTO fešák sa prezentuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok I.S.)

Neskôr tiež uviedol, že za odhalenie "tajomstva" dostal od Markízy pokutu za porušenie mlčanlivosti. „Pov: dostal si pokutu za porušenie mlčanlivosti o účasti v reality šou,“ píše v jednom zo svojich TikTok videí. Skutočne je zvykom, že pri šou, ktorá sa na televízne obrazovky dostane až o niekoľko mesiacov, účinkujúci a štáb podpisujú mlčanlivosť. Lenže... 

Televízia v tomto prípade o ničom nevie. Ukázalo sa, že Igor je len slávychtivým mladíkom a účinkovanie v šou Ruža pre nevestu je len jeho zbožným prianím. Telkáču sa podarilo získať vyjadrenie od Markízy, ktorá nám potvrdila, že dotyčný pán klame. 

„Tešíme sa vysokému záujmu o šou Ruža pre nevestu, ktorá sa stala absolútnym hitom v rámci ponuky streamovacej služby Voyo a jej výkonnosť postupne narastala aj v lineárnom vysielaní. Môžeme potvrdiť, že Igor Staňa však nebol do Ruže pre nevestu nikdy oslovený a vylučujeme akékoľvek spojenie jeho mena s týmto projektom. Videá a tvrdenia, ktoré publikuje na sociálnych sieťach sú jeho súkromnou aktivitou, ktorá nemá nič spoločné s aktivitami TV Markíza. V prípade, že neupustí od uvedeného konania, sme na ochranu dobrého mena TV Markíza pripravení podniknúť príslušné právne kroky. Zdôrazňujeme tiež, že všetci účinkujúci v šou Ruža pre nevestu sú viazaní mlčanlivosťou, bez súhlasu TV Markíza tak nemôžu zverejňovať žiadne informácie ohľadom svojej participácie na projekte," povedala pre Telkac.sk Zuzana Ďuricová, PR manažérka Ruže pre nevestu. 

Viac o téme: Igor StaňaRuža pre nevestu 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu