Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V Markíze sa OSLAVUJE: Narodeninový darček dostanú aj diváci!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Najmladšia lineárna televízia v portfóliu skupiny Markíza - Markíza KRIMI - dnes oslavuje svoje 1. narodeniny. Vysielanie spustila presne pred rokom, v pondelok 6. júna 2022, a už krátko po štarte sa zaradila medzi najúspešnejšie niche stanice na slovenskom televíznom trhu. Diváčkam a divákom odvtedy priniesla množstvo špičkových a rokmi overených kriminálnych seriálov a filmov, ale aj viacero úplných noviniek.

Programovú ponuku stanice obohatí už od 19. júna 2023 svetový seriálový krimihit Polícia Chicago, vysielaný bude vždy od pondelka do štvrtka o 20:50 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou.

„Veľmi nás teší, že Markíza KRIMI naplnila náš cieľ priniesť na trh kvalitnú tematickú stanicu, ktorá už celý rok ponúka všetky najobľúbenejšie kriminálky, ako aj atraktívne novinky. Vďaka tomu si hneď od svojho štartu získala verných fanúšikov, svojou výkonnosťou prekonala všetky naše očakávania a ešte viac tak posilnila líderské postavenie skupiny Markíza,“ zhodnotila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

V Markíze sa OSLAVUJE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ako narodeninový darček sme si pre diváčky a divákov pripravili už od 19. júna 2023 slovenskú premiéru svetového seriálového krimihitu Polícia Chicago, v zásobe však máme aj ďalšie zaujímavé tituly. Je sa naozaj na čo tešiť,“ prezradila.

Po obľúbených Chicago Med a Chicago Fire je Polícia Chicago (Chicago P.D.) ďalší seriál z „veterného mesta“. Po lekároch a hasičoch sú tentoraz v centre pozornosti príslušníci chicagského policajného zboru. Diváčky a diváci sa s nimi budú môcť stretávať vždy od pondelka do štvrtka o 20:50 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou. Premiérovými časťami bude aj počas leta pokračovať obľúbený český krimiseriál Špecialisti, ktorý sa po novom bude vysielať už aj v piatky, či séria skutočných kriminálnych prípadov S chladom zabijaka.

V Markíze sa OSLAVUJE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Prestávku nedostanú ani ďalšie obľúbené seriálové tituly ako Mentalista, Kosti, Odložený prípad, Slečna Marplová, Bostonské vraždy či NCIS: Los Angeles. Markíza KRIMI vstúpila do peoplemetrového merania sledovanosti od 20. júna 2022, pričom do 31. mája 2023 vykázala v cieľovej skupine 12-54 a so započítaním trojdňovej oneskorenej sledovanosti priemerný podiel na trhu 2,5 % celodenne a 2,1 % v obchodne podstatnom prime-time 19:00-23:00. Rekordný celodenný trhový podiel 4,5 % si stanica pripísala v utorok 27. septembra 2022 a v utorok 20. decembra 2022 doposiaľ najvyšší podiel na trhu 3,9 % v prime-time 19:00-23:00.

V Markíze sa OSLAVUJE:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Markíza
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu