Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácka hviezda ukázala mamu: Už je jasné, po kom je taká krásna!

Marina Zábranská v seriáli Mama na prenájom
Marina Zábranská v seriáli Mama na prenájom (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aká matka, taká Maťka! Martina Zábranská aktuálne hviezdi v jednom z najobľúbenejších seriálov súčasnosti. V markizáckom počine Mama na prenájom stvárňuje jednu z ústredných postáv. Moderátorka a herečka je však nielen úspešnou, ale aj krásnou ženou. Nuž, a teraz je jasné, po kom to zdedila!

Martina Zábranská sa po úspechu v seriáli Mama na prenájom môže tešiť ďalším pracovným ponukám. Na obrazovkách Jednotky moderuje súťaž Naj škola a ako sme vás na Telkáči nedávno informovali, v obľúbenej relácii S úsmevom po Slovensku vystriedala Janu Kovalčíkovú. 


Pozrite si tiež: Hviezda Let's Dance KONČÍ: V obľúbenej šou ju NAHRADÍ kolegyňa z Markízy!


Fotkami z nakrúcania relácie sa už pochválila aj na sociálnej sieti Instagram a ako vidno, s kolegyňou Dominikou Kavaschovou si ozaj rozumejú. 

 

S fanúšikmi sa Maca najnovšie podelila aj o inú zaujímavú fotku. Pózuje na nej so svojou maminou, na ktorú sa výrazne podobá. „Moja mamička, nádherná žena, živel, blázon s energiou dvaciny a veľký správňak a človek, oslávila 60-tku a mne sa nechce veriť,” napísala k fotke Zábranská, ktorá dodala, že v prípade jej mamy rozhodne platí staré známe, že vek je len číslo. 

 

 

 

Viac o téme: Mama na prenájomMartina ZábranskáMaca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu