Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Osud sa s nimi veru nemaznal: Disneyho postavy, s ktorými by ste nemenili

Scar, Disney Zobraziť galériu (8)
Scar, Disney (Zdroj: Disney pictures)

Najbližšie, keď budete mať pocit, že sa všetka smola sveta prilepila na vás, spomeňte si na tieto postavičky z Disneyho dielne. Pretože oni majú stopercentne horší deň ako vy! Navyše o vašom zlom dni nikto nespravil rozprávku...

Popoluška

Popoluška, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Obrala vás nejaká škaredá žena sdvomi namyslenými dcérami odom anútila vás slúžiť jej? Nie? Nuž, vtom prípade je načase súcitiť sPopoluškou. Aby toho nebolo málo, nenechala ju ísť ani na veľkú párty, ato bez udania logického argumentu. Nevraviac otom, že sa rozpráva smyšami avtáčikmi, lebo nemá kamarátov...


Rozkošných mimoňov nezastaví ani šibenica: Pozrite si nový trailer


Frolo

Frolo, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Všetko, čo chcel, bolo vyčistiť chrám azavraždiť zopár detí. Ale kňazi zNotre Damu mu to nedovolili anavyše mu zavesili na krk škaredého chlapca shrbom Quasimoda. Spraví zneho zvonára anikto mu ani len nepoďakuje. Naozaj nezávideniahodná situácia.

Zloba

Zloba, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Uznávam, prekliať dieťa len preto, že nebola pozvaná na krstiny, je trochu prehnaná reakcia. Ale na druhej strane neustále byť porovnávaná stromi dobrými vílami, nemusí byť vôbec príjemné. Navyše zistenie, že váš sluha je neschopný, tiež nepoteší.


Rozprávky trochu inak: Takto sa filmári pohrali s pôvodnými verziami


Elsa

Elsa, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Po tom, čo takmer zabila ľadom svoju sestru, strávi celé svoje detstvo za zavretými dverami izby, vyhýbajúc sa ľudskému kontaktu. Samozrejme, po celom tomto čase aúsilí sa muselo jej tajomstvo odhaliť vdeň korunovácie pred toľkými ľuďmi. Akeď nedostatočne pripravená na komunikáciu zamrazí celé kráľovstvo, chyba sa zvalí len alen na ňu. VElsinej koži by asi nikto nechcel byť.

Jimini Cricket

Jimini Cricket, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Pri otázke čo svoľným časom, určite nikomu nenapadne starostlivosť udrevenú bábku srastúcim nosom ajej udržiavanie mimo problémov. Nuž, aj napriek obrovskému úsiliu sa Pinocchiovi nedarí vyhýbať sa únosom, zlomeninám či iným ťažkostiam. Ato teda opatrovníka naštve, tak sa niet čo čudovať Cricketovmu zachmúrenému výrazu.

Scar

Scar, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Od Scara sa očakávalo, že nechá svojmu bratovi kráľovský trón aj všetku vládu. On je však mužom činu, akurát ho nikto nechápe, atak každé jeho snaženie ho čoraz viac posúva ďalej od vysnívaného následníctva. Je smutné, že aj po všetkých prejavoch jeho odvahy, ho nasledujú len hyeny. Ale, čo môže robiť?


Záporáci v animákoch: Spomeniete si ešte na Gargamela, Scara či Bluta?


Obor Willie

Obor Willie, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Snažil sa len robiť si svoju prácu anikoho neobťažovať. Keď tu zrazu knemu príde krpatý chlapec ziného sveta, okradne ho aoslepí. Ale keď si obor chce vziať svoje veci naspäť, je, samozrejme, tým zlým on. Tak toto je fakt nefér.

Kapitán Hook

Kapitán Hook, Disney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Disney pictures)

Pre rozprávkových zloduchov nie je nič ponižujúcejšie, ako keď znich spravia hlupákov malé deti. Otom vie svoje aj kapitán Hook, keďže nejeden raz naletel Petrovi Panovi. Jediné, čo vždy chcel, bolo pomstiť sa za odťatú ruku, no Peter mu vždy prekazil plány. Takú potupu, by si určite nikto neprial.

Viac o téme: Disney Pictures
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu