Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Týmto párom to v láske nevyšlo: Po rozchode sa však opäť stretli na plátne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

Rozchody bolia a pre mnohých sú traumatizujúce. Nechcete toho druhého vidieť, stretnúť ani naňho myslieť. O to ťažšie je to vo svete celebrít, kde sú stretnutia po rozchode takmer nevyhnutné. Či už na odovzdávaní cien, večierkoch, alebo rôznych akciách. Mnoho z nich sa dokonca opäť stretne na plátne. Tieto páry sú dôkazom toho, že profesionalita je v hereckom svete stále na prvom mieste. Napriek vzťahom, ktoré im nevyšli dokázali spolupracovať na ďalších filmoch, ktoré si diváci s radosťou pozrú.

Ben Affleck a Gwyneth Paltrow

Týmto párom to v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: heart.co.uk)

Napriek tomu, že od ich romániku ubehlo už veľa rokov a každý je niekde inde, predsa len aj títo dvaja herci spolu kedysi randili. V roku 1997 prežili vzplanutie, ktoré trvalo krátko. Po dvoch rokoch sa rozišli a nasledovala takmer ročná pauza, kým sa stretli pri natáčaní filmu Pády a vzlety (2000). Vyzeralo to, že oživujú vyhasnutý plameň, opak bol však pravdou. Gwyneth koniec vzťahu neľutovala, pretože život s Benom bol vraj zložitý. Vyzerá to však, že ani život s rockovou hviezdou Chrisom Martinom nebolo ako med lízať.

Cameron Diaz a Justin Timberlake

Týmto párom to v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: sonytv.com)

Charizmatický spevák nikdy nemal núdzu o ženy, rovnako ani jeho herecká kolegyňa. Justin Timberlake a Cameron Diaz sa stretli na odovzdávaní cien Kids Choice Awardsv roku 2003 a čoskoro začala ich romantická aférka, ktorá trvala takmer štyri roky. Ich vzťah prebiehal bez väčších škandálov, okrem faktu, že Diaz bola od Timberlakea staršia takmer o desať rokov. V roku 2007 v tichosti oznámili, že sa rozišli. Keďže spolu nemali väčšie problémy, natáčanie filmu Mrcha učiteľka (2011) im nerobilo problém. Dokonca sa cítili natoľko pohodlne, že sa nasmiali aj pri sexuálnej, aj keď prinajmenšom divnej, scéne.

Mohlo by vás zaujímať:Slávne hollywoodske priateľstvá: Tieto hviezdy sú kamarátmi už od detstva

Jennifer Lawrence a Nicholas Hoult

Týmto párom to v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Keď sa dáte dokopy so svojím hereckým kolegom, vždy nad vami visí istý mrak pochybnosti "čo ak" sa to nepodarí. Tvorcovia mnohých snímok preto nebývajú týmito vzťahmi nadšení. To platilo aj o hereckých kolegoch Nicholasovi Houltovi a Jennifer Lawrence, ktorí si spolu zahrali v populárnej sérii X-Men. Minimálne dvakrát sa dali dokopy a dvakrát sa rozišli, ktovie ako to bolo naozaj. Vyzerá to však tak, že na pľaci problém nemajú. Režisér Bryan Singer totiž na Instagrame zverejnil fotku, ako sa duo spoluusmieva od ucha k uchu.

Diane Keaton a Woody Allen

Týmto párom to v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Diane Keaton je ikonou Hollywoodu, ktorá uchvátila nielen divákov, ale aj jedného z najznámejších režisérov Woodyho Allena. A to nielen ako herečka. Diane Keaton a Woody Allen spolu chodili v 70. rokoch. Allen ňou bol uchvátený, jej osobnosťou a humorom, práve preto ju obsadil do mnohých svojich filmov. Pri natáčaní preskočila iskra a pár sa dal dokopy. Diane si zahrala hlavnú úlohu ajv známej Allenovej snímke Annie Hall, ktorá bola jemne inšpirovaná práve ich vzťahom. Po čase sa však rozišli a Woody sa neskôr preslávil vzťahom s Miou Farrow, ktorý viedol k jeho ďalšiemu vzťahu s ich nevlastnou dcérou. Napriek tomu Diane naďalej obsadzoval do svojich filmov a takmer 20 rokov po ich rozchode sa stala hlavnou postavou v jeho filme Tajomná vražda na Manhattane (1993). Napriek ich vzťahu, ktorý nevyšiel, obnovili na plátne staré časy a iskru lásky 70. rokov. Táto spolupráca naozaj vyšla.

Mohlo by vás zaujímať:Vyzerali tak šťastne: Omyl, tieto páry sa na pľaci neznášali!

Julia Roberts a Liam Neeson

Týmto párom to v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Julia Roberts bola počas stúpania jej hereckej hviezdy známa aférami s mnohými hercami. Jedným z nich bol aj Liam Neeson. Pár sa zoznámil počas natáčania filmu Satisfakcia (1988), Julia mala len 19 a Liam 35 rokov a počas iba rok trvajúceho vťahu spolu stihli aj bývať. Vzťah však rovnako ako všetky jej ostatné v tej dobe, netrval dlho. Koncom 80. rokoch sa pár rozišiel. Obaja boli po rozchode veľmi profesionálni a keď takmer o desať rokov neskôr hrali manželov v írskej dráme Michael Collins (1996), profesionalita takisto nechýbala.

Emma Roberts a Evan Peters

Týmto párom to v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Vďaka horovej sérii American Horror Story, ktorá je populárna nielen v Spojených štátoch, ale aj u nás, získali nielen slávu, ale našli aj lásku. Dospelo to tak ďaleko, že Emma Roberts a Evan Peters oznámili, že sú zasnúbení. Čoskoro na to však zásnuby zrušili, napriek tomu sa obaja objavia v zatiaľ poslednej piatej sérii s podnázvom Hotel. Ryan Murphy, tvorca seriálu, oznámil, že spolu na jeho konci spravia niečo zábavné. Dúfajme, že im táto spolupráca vyjde.

Viac o téme: Ben Affleck Justin TimberlakeWoody AllenDiane KeatonEmma Roberts
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu