Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: internet, usmagazine.com)

Všetci milujú celebritné páry: Brangelina, Beyoncé a Jay-Z či Beckhamovci. Obaja sú krásni, obaja sú slávni... len nie rovnako. Celebritné manželstvá majú množstvo výhod, ale byť pod neustálym dohľadom médií tiež nie je jednoduché. Najmä ak je jeden oveľa slávnejší, než jeho polovička. To však týmto párom nezbránilo v tom, aby napriek nerovnakej sláve zahviezdili v láske.

Channing Tatum & Jenna Dewan-Tatum

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Stretli sa počas natáčania filmu Let's Dance (2006), preskočila iskra a začali spolu chodiť. Snímka dostala oboch do hollywoodskych výšin a krátko na to, v roku 2009, sa vzali a o štyri roky neskôr prišla na svet ich dcéra Everly. Kým Tatumova hviezda stúpala ďalej, krásna a bez pochýb talentovaná Jenna ostala v úzadí. Zahrala si menšie úlohy, z ktorých významnejšia bola postava Teresy Morrisonovej v druhej sérii seriálu American Horror Story.Naopak Channing Tatum vzal svoju kariéru pevne do rúk a hral v mnohých skvelých filmoch ako 21 Jump Street (2012), Manželský sľub (2012), Magic Mike (2012) či Vedľajšie účinky (2013). Nie pochýb, že niekomu sa pošťastilo viac a aby sme nezabudli, dámy si môžu v kinách vychutnať Magic Mika XXL.


Mohlo by vás zaujímať:Týmto párom to v láske nevyšlo: Po rozchode sa však opäť stretli na plátne


Chris Hemsworth & Elsa Pataky

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Naozaj sa našli. Chris Hemsworth a Elsa Pataky tvoria pár už takmer päť rokov. Zoznámili sa na začiatku roku 2010 a hneď v decembri, po necelom roku chodenia, sa vzali. Spolu tvoria krásny pár, no zatiaľ čo úloha Thora bola raketovým štartom pre Hemswortha, Elsa až také šťastie nemala. Španielska herečka sa najnovšie objavila v sérii filmov Rýchlo a zbesilo v piatom až siedmom diele. Chris stvárnil postavu Thora, ktorú si obľúbili ľudia po celom svete, a objavil sa aj vo filme Avengers: Pomstitelia (2012) a Avengers: Vek Ultrona (2015). V roku 2014 ho magazín People vyhlásil za najsexi muža. Vyzerá to tak, že jeho hviezda sa spadnúť nechystá. So svojou manželkou vychovávajú tri krásne deti a rozdiel v sláve im evidentne nevadí.

Chris Pratt & Anna Faris

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Hollywood miluje bláznivé páry a medzi také patrí aj Chris Pratt a Anna Faris. Kráska známa najmä zo známej série Scary Movie, ktorá paroduje najznámejšie horory. Annu poznáme najmä ako komediálnu herečku, objavila sa aj v poslednej sérii Priateľov. Stretli sa počas natáčania snímky Noc je ešte mladá v roku 2010 a odvtedy tvoria jeden z najvtipnejších párov Hollywoodu. V čase stretnutia bola Anna tou väčšou celebritou, no po čase sa Chris začal objavovať v snímkach ako Ona (2013), Strážcovia galaxie (2014) či Jurský svet (2015). Jeho herecká kariéra sa posunula oveľa viac dopredu, než kariéra komičky, ktorú si vzal. To však nezabránilo láske týchto dvoch, podľa slov Pratta si boli obaja súdení. Vyrastali totiž len 20 minút od seba, no stretli sa aj v Los Angeles, kde sa ich osudy spojili.

Melissa McCarthy & Ben Falcone

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Kto by si nepamätal pojašenú Sookie z populárneho seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov. Melissa McCarthy si po boku Lauren Graham zahrala jej najlepšiu kamarátku.Gilmorky si získali srdcia mnohých po celom svete a v Melissinej kariére predstavoval seriál obrovský zlom.Jej manželom je už desať rokov Ben Falcone, herec, režisér a scenárista. Zoznámili sa počas hodín improvizácie v Los Angeles a v roku 2005sa vzali.


Mohlo by vás zaujímať:Na priestor si nepotrpia: Týmto filmom stačilo jedno jediné miesto


Zatiaľ čo Falcone sa objavoval v menších úlohách a venoval sa skôr réžii, Melissina hviezda stúpala nahor čoraz rýchlejšie. Objavila sa vo filme Slečna slušňák (2013), v hlavnej úlohe po boku Sandra Bullock, v seriáli Mike a Molly (2010), vo filme Vo štvorici po opici 3 (2013) a spolus manželom si zahrali vo snímke Dámska jazda (2011). Nedávno ju Hollywood ocenil hviezdouna chodníku slávy. Napriek tomu, že McCarthy môžeme v kinách vidieť častejšie než jej manžela, v súčasnosti tvoria nový silný komediálny pár Hollywoodu. Spoločne sa podieľali na snímke Tammy (2014) v hlavnej úlohe s Melissou McCarthy a ako režisér sa predstavil Ben Falcone.

Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Napriek tomu, že Matthew Broderick to mal v Hollywoode našliapnuté oveľa lepšie, herecká kariéra nepokračovala podľa jeho predstáv. Preslávil sa úlohami vo filmoch Godzilla (1998) a Inšpektor Gadget (1999), no odvtedy sa výraznejšie neprejavil. Kultová postava Hollywoodu Carrie Bradshaw však sprevádzala životy nielen newyorských žien celých šesť rokov v jednom z najpopulárnejších seriálov vôbec. Sex v meste sa začal vysielať v roku 1998 a hneď sa stal populárnym po celom svete. Rovnako, ako aj Sarah Jessica Parker. S manželom sa zoznámila na prelome ich kariér. Vzali sa v roku 1997 a rok na to sa stala Sarah uznávanou herečkou a pre mnohé módnou ikonou. V roku 2008 sa seriál dočkal filmovej verzie a stal sa hitom. Je pravdou, že okrem tejto ikonickej roly Carrie sa Parker neobjavila v žiadnej významnejšej úlohe, no Sex v meste ju preslávil natoľko, že to ani nepotrebovala. S Broderickom tvorí pár už takmer 20 rokov a vychovávajú spolu tri deti.

Mark Harmon & Pam Dawber

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Mená týchto dvoch hercov vám nemusia nič hovoriť, ale keď si spomeniete na charizmatického agenta Gibsa, určite viete, o kom je reč. Mark Harmon sa predstavil v úlohe Leroya Jetra Gibsa v seriáli NCIS. Populárna postava Gibsa sa na televíznych obrazovkách objavuje už dvanásť rokov v dvanástich sériách. Málokto však vie, že jeho ženou je takisto herečka Pam Dawber. Tá však nie je zďaleka taká slávna, ako jej manžel, objavila sa v seriáli Mork & Mindy populárnom v 80. rokoch. Manželmi sú už takmer tri desaťročia a spoločne vychovávajú dvoch synov. Svoje súkromie si strážia a o manželstve nikdy na verejnosti ani pred novinármi nehovorili. Ktovie, možno to je tajná prísada šťastného hollywoodskeho manželstva.


Mohlo by vás zaujímať:Majú nielen pekný hlas: Títo speváci získali za svoje postavy Oscara


Kevin Bacon & Kyra Sedgwick

Páry, z ktorých jeden
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Krásny a charizmatický pár v podaní Kevina Bacona a Kyry Sedgwick len tak nenájdete. Sú spolu už 27 rokov a ako moderní ľudia dávajú svoju lásku na sociálnych sieťach jasne najavo. Oboch určite poznáte z televíznych obrazoviek, no aj keď Kevin je o niečo viac viditeľnejší než Kyra, na spokojnosti im to neuberá. Sedqwick sa stala slávnou najmä vďaka seriálu Uzavretý prípad (2005-2012).Bacon stvárnil hlavnú úlohu agenta Ryana Hardyho v seriáli Stúpenci (2013-2015) a stal sa populárnym po celom svete. Predtým sa však preslávil v mnohých skvelých filmoch ako Tajomná rieka (2003), The Woodsman (2004), Rozsudok smrti (2007) či Bláznivá, hlúpa láska (2011). Najnovšou snímkou, v ktorej si môžete vychutnať Kevina Bacona je Cop Car (2015).

Viac o téme: Chris HemsworthSarah Jessica ParkerChanning TatumKevin Bacon
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu