Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto vo filme neuvidíte: Z týchto nepodarených scén budete slziť od smiechu!

Avengers
Avengers (Zdroj: tv tipy)

Nielen pri komédiách na vás čaká veľa humoru. Stačí si pozrieť nepodarené scény!

Herci nie sú dokonalí a neomylní. Našťastie. Keby boli, tak by nevznikali nepodarené scény. Kým v minulosti končili vystrihnuté nepodarené scény väčšinou rovno v koši, v posledných desaťročiach si producenti i celé štúdia uvedomujú ich potenciál. Nezriedka sa totiž stane, že vylepšujú celkový dojem z častokrát len priemerného či dokonca podpriemerného filmu.Azda najhorší prípad nastane, keď práve tieto scény sa ukážu byť tým zábavnejším, než je samotný film.

Keď vás teda pochytí zlá nálada, smútok alebo sa len rozhodnete sa na svoj obľúbený film pozrieť akoby z iného uhla, tak vám stačí zapamätať si jediné slovíčko, anglické „bloopers“. Za tým sa ukrývajú tisícky hodín zábavy, pri ktorých sa aj tie najdrsnejšie thrillery menia na zábavné komédie. Vybrali sme dnes pre vás desať filmov, ktoré vám predstavia známe snímky a ich hrdinov v inom, odľahčenom duchu.

Star Trek (2009)

Absolútna povinnosť pre milovníkov Star Treku. Tieto „bloopers“ sa objavili ako bonus na originálnom DVD a okrem pokazených scén uvidíte aj čo-to zo zákulisia výroby tohto skvelého snímku.

Vedeli ste? Nový seriál Star Trek: Prinesie nepoznané svety a nové postavy

Križovatka smrti (1998 - 2007)

Na konci filmov s Jackiem Chanom v hlavnej úlohe sa častokrát môžeme „zabaviť“ na nepodarených scénach. Inak tomu nie je ani v prípade trilógie Križovatka smrti, kde však na rozdiel od starších Jackieho filmov nesledujeme len nepodarené kaskadérske triky, ale aj Chanov a Tuckerov boj s angličtinou.

Mlčanie jahniat (1991)

Táto kratučká scénka sa objavila na špeciálnom DVD s Mlčaním jahniat a je výsledkom improvizácie veľkého Anthonyho Hopkinsa, ktorý sa rozhodol zacitovať so Stallonovho Rockyho.

Klamár, klamár (1997)

Klamár, klamár nepatrí medzi najlepšie a ani najpopulárnejšie filmy Jima Carreyho, no to, čo nasledovalo po skončení filmu vás možno presvedčí o tom, že Carreyho improvizačný talent je obdivuhodný.

X-Men (2000)

Aj pri nakrúcaní vôbec prvého filmu z X-Men univerza v roku 2000 mali herci o zábavu postarané. Pri svojom boji proti mocnému Magnetovi totiž získali neočakávaného spojenca. Hoci len, zrejme, na krátku chvíľu.

Mohlo by vás zaujať: X-Men: Apocalypse bude plný prekvapení!

Vo štvorici po opici 2 (2011)

Keď sa na pľaci stretne Ed Helms, Bradley Cooper a Zach Galifianakis, tak si môžete byť istí, že o zábavu bude postarané. Nielen vo filme, ale aj v rámci mimo neho, čoho dôkazom sú aj tieto nepodarené scény.

My sme Millerovci (2013)

Štáb sa potajme dohodol na tom, že si trochu vystrelia s Jennifer Anistonovej a aj vďaka tomu sú tieto doplnkové scény jednými z najlepších. Nehľadiac na tom, že odhaľujú pôsobivé improvizačné schopnosti jedného herca vo vedľajšej úlohe.

Súmrak (2008 - 2012)

Pentalógia filmov nakrútených podľa románov Stephanie Meyerovej je miestami nechcene zábavná a ďalšiu porciu humoru prinášajú nepodarené scény, v ktorých excelujú obaja hlavní protagonisti – Kristen Stewartová a Robert Pattinson.

Analyzuj (1999)

Je jedná vec stvárňovať komediálnu postavu a druhou byť komikom i v reálnom živote. Robert De Niro je v tomto smere jedinečný a keď ma navyše tak výborného pomocníka v Billym Crystalovi, tak si môžete byť istí, že nudiť sa pri týchto dvoch pánoch určite nebudete!

Prečítajte si tiež: Zbožňovaný Robert De Niro: Začiatky v gangu, na piedestále ako mafián

Avengers (2015)

Taký trochu kultový klenot medzi krátkymi zábavnými scénkami z filmov, tentoraz v hlavnej úlohe Thor, ktorému sa akosi nedarí správne uchopiť svoju zbraň.

Podobne zábavných scénok by ste našli na internete tisícky. Stačí si len do vyhľadávača zadať kľúčové slová ako „bloopers“, „outtakes“ či „gag reel“ a už sa len zabávať na chybičkách krásy.

Viac o téme: Robert PattinsonAvengersAnthony HopkinsBradley CooperVo štvorici po opiciJackie ChanJim CarreyMy sme MillerovciStar TrekEd HelmsChris TuckerJennifer AnistonováSúmrakKristen Stewartová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu