Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fanúšik odhalil tajomstvo kultového seriálu: Rachel v Priateľoch nahradili!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Aj najpopulárnejší seriál o šiestich priateľoch má svoje muchy. Možno neuveríte, ale je to tak. V jednom z mnohých replík obľúbenej Rachel ju nahradila iná herečka. Nikto si to nevšimol... až doteraz. Poukázal na to jeden zo skalných fanúšikov Priateľov.

Mohlo by to byť jedno z najskrytejších tajomstiev seriálu Priatelia? Zdá sa, že áno. Teda až doteraz. Pretože po vyše desiatich rokoch, kedy bol tento diel seriálu vysielaný, odhalil fanúšik vec, ktorú nikto nečakal. Seriálovú Rachel, ktorú stvárnila Jennifer Aniston, v seriáli nahradili.

Fanúšik odhalil tajomstvo kultového
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Síce je to viditeľné len na malý okamiha je takmer nemožné si to všimnúť, napriek tomu to tak je. Nahradili ju dablérkou, ktorej odev aj tvár sa na chvíľu mihli na obrazovke. Všimol si to Jordan D'Amico počas svojho rutinného maratónu Priateľov. Ide o epizódu 209, ktorú prvýkrát odvysielali v roku 2003. Pozrite si záber z 9. série, v ktorom zamenili Rachel.


Mohlo by vás zaujímať: Pripravte si vreckovky: Týchto osem scén vás určite rozplače!


Zamenili aj Monicu

Okrem scény, kde fanúšik spozoroval zámenu Rachel, si v inej všimol, že to isté spravili aj s Monicou. Seriálovú Monicu stvárnila herečka Courteney Cox.Po objave zámeny Rachel začal povzbudzovať ľudí na sociálnych sieťach, aby si podobné zámeny v Priateľoch všímali a pokuzovali na ne tiež.

V tejto scéne pri rozhovore s Phoebe môžeme na krátky okamih zazrieť, že Monicu (vľavo) nehrá Courteney Cox.
Zobraziť galériu (3)
V tejto scéne pri rozhovore s Phoebe môžeme na krátky okamih zazrieť, že Monicu (vľavo) nehrá Courteney Cox.  (Zdroj: Youtube)


Mohlo by vás zaujímať:Krásnej Jennifer Aniston v žilách koluje kráľovská krv: Toto ste o nej nevedeli


Viac o téme: PriateliaJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu