Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Láska ako z rozprávky? Fanúšikovia Disneyoviek majú vlastnú internetovú zoznamku

Elsa, Disney
Elsa, Disney (Zdroj: Disney pictures)

Fanúšikovia a fanúšičky filmov štúdií Walta Disneyho majú svoju vlastnú internetovú zoznamku. Ako informuje portál magazínu NME, MouseMingle.com s mottom "nájdite svojho Mickeyho alebo Minnie" má pomôcť so zbližovaním osamelých ľudí, ktorí majú radi Disney a chcú trochu jeho kúzla do života.

"Tradičné internetové zoznamky nerozumejú vášni, ktorú majú ľudia pre Disneyovky. My áno," uvádzajú tvorcovia v úvode novej webstránky, ktorá umožňuje hľadať partnerov a partnerky opačného aj rovnakého pohlavia. Funguje na rovnakom princípe ako ostatné zoznamky, pričom jediný rozdiel je v tom, že pri vypĺňaní profilu si môže používateľ do špeciálnej kolónky vypísať svoje obľúbené disneyovské piesne, postavičky a spomienky.

Napriek tomu, že je MouseMingle.com určená pre dospelých, takzvaný "obsah pre dospelých" na nej nie je povolený. Správcovia upozornili, že používatelia, ktorí budú opakovane písať ponižujúce či urážlivé komentáre, zdieľať obrázky so sexuálnym obsahom alebo obťažovať ostatných členov a členky, o svoje kontá prídu.

Viac o téme: Walt Disney
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu