Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ani hviedzam všetko hneď nevyjde: Ktoré herečky sa vydávali už trikrát?

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SITA)

Za peniaze si šťastie v osobnom živote nekúpiš. Napriek tomu, že Kate Winsletová, Halle Berryová či Angelina Jolieová zbierajú úspechy v hereckom svete, už oveľa menej úspešné sú v osobnom živote. Nie sú však jediné.

Ani milióny dolárov za divácky navštevované filmy, ani uznanie zo strany kritiky úspech nezaručuje. Viaceré herečky síce zbierajú úspechy na pomyselnom pracovnomfronte, no v osobnom živote zažívajú časté sklamania a trápenia. V Hollywoode, tak ako aj v „obyčajnom“ svete, nie sú rozvody a rozchody, zmierenia a svadby ničím neobvyklým. Ktoré herečky v manželskom živote nielen na prvýkrát, ale ani na druhýkrát šťastie nenašli a vydávali sa dokonca trikrát?

Angelina Jolieová

Angelina Jolieová o mužov nikdy nemala núdzu. Za britského herca Jonnyho Lee Millera sa vydala už ako 19-ročná, no už po roku a pol začali žiť oddelene a o ďalší rok a pol sa oficiálne rozviedli. Ani s oveľa starším Billym Bob Thortonom jej to príliš neklapalo a dvadsaťdva dní po ich treťom výročí ich rozviedli. Keď si začiatkom roku 2005 „nabalila“ Brada Pitta, neprajníci tomuto vzťahu predpovedali rýchly koniec. Dvojica, familiárne označovaná ako„Brangelina“,to však ťahá spolu dodnes.

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Kate Winsletová

Manželstvá Kate Winsletovej mali dlhšieho trvania, než tie, ktoré uzatvorila Angelina Jolieová. S režisérom Jimom Threapletonom žila štyri roky, počas ktorých sa im aj narodila dcéra. Oporou pri rozvode jej bol ďalší režisér Sam Mendes, ktorého si o dva roky aj vzala. V manželskom zväzku boli takmer osem rokov, počas ktorých splodili chlapca. Jej tretím manželom je aktuálne Ned Rocknroll, ktorému svoje áno povedala koncom roku 2012. Spolu majú syna a žijú v Anglicku.

Prečítajte si tiež - Hviezdne páry v ľúbostných snímkach: Tieto dvojice jednoducho patria k sebe

Ani hviedzam všetko hneď
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Drew Barrymorová

Podobne ako Angelina Jolieová, tak i Drew Barrymorová sa po prvýkrát vydávala ako 19-ročná a to za podnikateľa Jeremyho Thomasa. Bolo to extrémne krátke manželstvo, žiadosť o rozvod dvojica podala už po dvoch mesiacoch. Za komika Toma Greena sa vydala v roku 2001, no už po polroku Green požiadal o rozvod. Šťastie však možno konečne našla u Willa Kopelmana, za ktorého sa vydala v polovici roku 2012. Zo spoločnej lásky páru vzišli dve krásne dcéry, Olive a Frankie.

Drew Barrymore
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Jennifer Lopezová

J. Lo. je tak trochu všetkým – herečkou, speváčkou, módnou návrhárkou, tanečníčkou – a sčasti aj manželkou. Svadbu mala už trikrát. Necelý rok vydržalo jej manželstvo s kubánskym čašníkom Ojanim Noom. Podobný scenár mal aj zväzok s tanečníkom Crisom Juddom, ktorého koniec urýchlil zrejme aj vtedajší románik s Benom Affleckom. Najdlhšie vydržala so spevákom Marcom Anthonym. Boli spolu dlhých osem rokov, z čoho sedem ako jeho manželia. To, že sa vydá aj štvrtýkrát sa nedá vylúčiť.

Mohlo by vás zaujať: Fotografie hviezd z maturitného tabla

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Archív J.L./Instagram)

Demi Mooreová

Tri neúspešné manželstvá má za sebou aj Demi Mooreová. Tá si ešte ako sedemnásťročnávzala za muža o dvanásť rokov staršieho speváka Freddyho Moora a vydržali spolu viac než štyri roky. Aj jej druhý manžel, Bruce Willis, bol od nej starší. Hoci spolu boli len necelé tri roky (z toho dva žili oddelene) majú spolu tri dcéry. Jej tretím manželom bol, pre zmenu, mladý „zajačik“ Ashton Kutcher, s ktorým žila šesť rokov. Je zaujímavé, že po prvom manželovi si ponechala meno.

Rumer Willis s rodičmi
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: usmagazine.com)

Halle Berryová

Bondgirl Halle Berryová sa prvýkrát vydala až ako 30-ročná za baseballového hráča Davida Justica. Pár spolu vydržal tri roky a Berryovej trvalo dlho, kým sa z konca manželstva dostala. Jej druhým manželom bol spevák Eric Benét, no ani v tomto vzťahu herečka nenašla skutočné šťastie a už po necelých troch rokoch pár žil opäť oddelene. Do tretice všetko dobré v prípade Berryovej bohužiaľ neplatilo a jej vzťah s hercom Olivierom Martinezom sa napriek tomu, že mali spolu dieťa, rozpadol už po dvoch rokoch.

Čítajte viac - Zabíjajú so šarmom a vyzerajú sexi: Tieto akčné hrdinky strach nepoznajú

Halle Berry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Youtube)

Ani jedna zo spomínaných dám sa počtom uzavretých manželstiev nevyrovná Elizabeth Taylorovej. Tá povedala áno pred oltárom celkovo osemkrát a to siedmim rozličným mužom. Richarda Burtona si zobrala dokonca dvakrát. Snáď toľko pokusov k nájdeniu šťastia v osobnom živote žiadna z herečiek potrebovať nebude.

Viac o téme: SvadbaDrew BarrymoreováAngelina JolieováManželstvoJennifer LopezováDemi MooreováElizabeth TaylorováKate WinsletováRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu