Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sú späť: Tieto filmy a seriály ohlasujú v roku 2016 veľký návrat

Ženy z rodu Gilmorovcov
Ženy z rodu Gilmorovcov (Zdroj: fanpop.com)

Len nedávno sme sa potešili správe, že megaúspešný seriál Priatelia odvysiela televízna stanica NBC v podobe dvojhodinového špeciálu. Podobné úmysly majú aj iné spoločnosti, ktoré pripravujú návrat mnohých obľúbených seriálov či filmov minulého storočia, ale i novších snímok.

Ženy z rodu Gilmorovcov

Podrobné správy o ďalšom pokračovaní obľúbených Gilmoriek ešte nie sú spoločnosťami Netflix a Warner Bros. oficiálne potvrdené. Prvotné informácie však naznačujú, že by malo ísť o štyri deväťdesiatminútové filmy. O scenár by sa opäť mala postarať Amy Sherman-Palladino spolu so svojím manželom Danielom Palladinom. Tí boli producentmi seriálu v rokoch 2000 až 2007. Aj v chystaných filmoch by sa v hlavných úlohách mali objaviť Lauren Graham (Lorelai) aAlexis Bledel (Rory), spolu s Kelly Bishop (Emily Gilmorová) a Scottom Pattersonom (Luke). Počíta sa aj s Jaredom Padaleckim (Dean), Milom Ventimigliom (Jess) a Mattom Czuchrym (Logan), ktorí ale svoje účinkovanie zatiaľ nepotvrdili.

Veľmi nebezpečné známosti

Úspešná filmová adaptácia knihy francúzskeho autora Pierra Choderlosa de Laclosa, ktorá v roku 1999 zožala úspech, hlási príchod v podobe seriálu. Projektu by sa mal ujať režisér pôvodnej filmovej verzie Roger Kumble spolu s autormi muzikálovej paródie Lindsey Rosin a Jordan Ross. Podľa informácii sa v seriáli prenesieme o 16 rokov neskôr. Hlavnou postavou má byť Bash, potomok Sebastiána a Annette, ktorý nájde denník svojho otca. Bash začne navštevovať internátnu školu v San Franciscu, kde je, podobne ako jeho otec Sebastián, obklopený silou, peniazmi i sexom.


Mohlo by vás zaujímať:Mali skončiť spolu:Týmto párom sme držali palce, no autori mali iný názor


Prison Break: Útek z väzenia

Hoci seriál z rokov 2005 až 2009 mal dohromady štyri série, najväčší úspech zožala práve úvodná. Ostatné tri podľa kritikov boli už len stratou času. Napriek tomu sa tvorca seriálu Paul Scheuring rozhodol pre ďalších desať epizód. O čom presne budú, zostáva záhadou. Potvrdené je však aspoň herecké obsadenie. Pôvodní predstavitelia bratov Michaela Scofielda a Lincolna Burrowsa, Wentworth Miller a Dominic Purcell totiž už podpísali zmluvy k ďalšiemu natáčaniu. Obaja sa však v súčasnej dobe venujú natáčaniu seriálu The Flash.

Svadba môjho najlepšieho priateľa

Romantická komédia z roku 1997, v ktorej si zahrali Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz a Rupert Everett zožala obrovský úspech a zarobila viac ako 260 miliónov dolárov. S podobným cieľom, aspoň pokiaľ ide o úspech u fanúšikov, sa do písania scenára nového seriálu púšťajú autori filmu Jerry Zucker, Janet Zucker a Ron Bass. V seriáli sa ocitneme v New Yorku s Julianne (Julia Roberts) a Gerogom (Rupert Everett) po svadbe Kimmy (Camerom Diaz) a Michalea (Dermot Mulroney), ktorá sa napokon úspešne odohrala. Viac podrobnsotí však zatiaľ nie je známych.


Mohlo by vás zaujímať:Seriály, ktoré vždy rozosmejú: Pozrite sa na 10 najlepších sitkomov


MacGyver

Televízna spoločnosť CBS v spolupráci s režisérom Jamesom Wanom (Rýchlo a zbesilo 7) pripravuje prequel obľúbeného televízneho seriálu osemdesiatych rokov. V ňom zistíme, ako sa dvadsaťročný tajný agent Angus MacGyver priučil skúsenostiam. Vďaka nim bol neskôr schopný pomocou obyčajnej sponky do vlasov doslova vyrobiť i bombu, ak bolo treba.

Zápisník jednej lásky

Romantický príbeh natočený roku 2004 podľa knihy Nicholasa Sparksa, v ktorom zahviezdil Ryan Gosling a Rachel McAdams, sa tiež dočká svojej prerábky, tentoraz vo forme televíznej série. Mal by mal riešiť rasovú politiku, ekonomické nerovnosti štyridsiatych rokov i dôsledky druhej svetovej vojny.

Viac o téme: MacGyverŽeny z rodu GilmorovcovZápisník jednej láskyVeľmi nebezpečné známostiPrison Break: Útek z väzeniaSvadba môjho najlepšieho priateľa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu