Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najdlhšie manželstvá Hollywoodu: Tieto páry budú spolu až do smrti!

Tom Hanks, Terminál Zobraziť galériu (8)
Tom Hanks, Terminál (Zdroj: tasteofcinema.com)

Sú spolu desiatky rokov a život bez seba si už nevedia predstaviť. Veľakrát ich spojil Hollywood a pracovné príležitosti v rámci neho. Hovoríme o úspešných manželstvách hollywoodskych hviezd.

O Hollywoode sa niekedy píše ako o mieste neresti, kde o rozvodoch, rozchodoch a neverách počuť častejšie než o šťastných zväzkoch. Predsa len by sme však našli páry, a nie je ich práve málo, ktorým to v manželstve klape desiatky rokov. Mená niektorých vás možno prekvapia.

Christopher Guest a Jamie Lee Curtisová

Už 31 rokov sú spolu Christopher Guest a Jamie Lee Curtisová. On je režisérom bláznivých komédií, ona herečkou, ktorá v bláznivých komédiách hrala. Ich manželstvu dodáva energiu to, že obaja majú podobný zmysel pre humor. Dvojica má spolu dve adoptované deti a život bez seba si už nevedia ani len predstaviť.

Christopher Guest a Jamie
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.wikipedia.org)

Michael J. Fox a Tracy Pollanová

Keď sa spoznali, obaja mali iných partnerov, no pracovné príležitosti ich neustále spájali dohromady. Tracy Pollanová dokonca raz hrala v seriáli Foxovu priateľku. Sú spolu obdivuhodných 27 rokov a majú štyri deti. Parkinsonova choroba, ktorú Foxovi diagnostikovali pár rokov po svadbe, ich ešte viac spojila. V súčasnosti sa obaja angažujú v organizáciách a programoch, ktoré bojujú proti tomuto zákernému ochoreniu.

Prečítajte si tiež - Ani hviedzam všetko hneď nevyjde: Ktoré herečky sa vydávali už trikrát?

Michael J. Fox a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.wikipedia.org)

Mark Harmon a Pam Dawberová

Keď sa ich niekto opýta, ako sa zoznámili, mlčia. Vraj však na podobné mlčanie nemajú príliš veľa dôvodov, keďže si prvé ahoj povedali na párty. Po niečo vyše ročnej známosti sa zosobášili a sú spolu dodnes. V marci oslávia už po 29-krát výročie. Majú spolu dvoch synov, starší dokonca stvárnil postavu mladého Gibbsa v seriáli NCIS.

Mark Harmon a Pam
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.hollywoodgosspip.com)

Tom Hanks a Rita Wilsonová

Tom a Rita sa dlhé obdobie stretávali na pľaci, no iskra medzi nimi preskočila až po azda siedmich rokoch. Čakanie sa vyplatilo. Obaja našli v spoločnom vzťahu veľa lásky a šťastia, teda práve to, čoho sa im predtým príliš nedostávalo. Sú spolu dvadsaťsedem rokov a o ich manželstve sa hovorí ako o jednom z vôbec najpevnejších v celom Hollywoode.

Čitajte ďalej - Talentovaný Tom Hanks zahrá čokoľvek: V týchto filmoch ho milujeme

Tom Hanks a Rita
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Hallo magazine)

Kevin Bacon a Kyra Sedgwicková

Bacon a Sedgwicková sa stretli pri nakrúcaní drámy Lemon Sky v roku 1988. Nebola to však žiadna láska na prvý pohľad – kým Kyra Kevinovi imponovala od prvého stretnutia, ona ho považovala za nafúkanca. Po niekoľkých pokusoch ju však Bacon konečne zlomil a prehovoril na rande. Sú spolu dodnes, dlhých 27 rokov. Majú spolu dve krásne deti.

Kevin Bacon a Kyra
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.shminhe.com)

Danny DeVito a Rhea Perlmanová

Azda absolútnym kráľom medzi hollywoodskymi vzťahmi je ten Dannyho DeVita a Rhey Perlmanovej. Ak počítame aj randenie pred manželstvom, sú spolu neuveriteľných 45 rokov, od roku 1971. Ich vzťah prešiel pred pár rokmi skúškou, keď sa na polroka od seba odlúčili, no napokon sa k sebe vrátili – nevedeli bez seba žiť.

Čitajte viac - Jedinečný Danny DeVito slávi 70-ku: Kuriózne začiatky malého velikána!

Danny DeVito a Rhea
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.wikipedia.org)

Brad Hall a Julia Louis-Dreyfusová

On je televíznym producentom, ona úspešnou herečkou. Hollywood ich však paradoxne nespojil, stretli sa totiž ešte počas univerzitných štúdií. Od prvého okamihu si padli do oka, bola to skrátka láska na prvý pohľad. Tá vyústila do svadby a odvtedy sú spolu. Budúci rok oslávia už 30. výročie. Hovoria, že sa milujú rovnako, ako v deň, kedy si to povedali prvýkrát.

Brad Hall a Julia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.wikipedia.org)

Viac o téme: HollywoodTom HanksDanny DeVitoVýročieKevin BaconJamie Lee CurtisováKyra SedgwickováMark HarmonMichael J. FoxManželstvá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu