Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Viac ako náhodná podoba: Vedeli ste, že týchto hercov spája pokrvné puto?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (9)
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

Možno poznáte každého jedného z hercov osobitne a možno sa vám aj trochu podobajú. Napadlo vám však niekedy, že sú rodina - a taká blízka? Keď sa bližšie zadívate, podobu nezaprú, ani keby chceli. Presne tak. Na filmoch týchto hercov sa bavíme roky a vieme prečo. Majú to predsa v génoch.

Jenny McCarthy a Melissa McCarthy

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Tieto dve dámy sú sesternicami. Napriek tomu Melissu McCarthy pozná každý z nás veľmi dobre. Stvárnila obľúbenú postavu Sookie, najlepšej kamarátky Laurelai Gilmorovej, v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov. Jednu z hlavných postáv si zahrala aj v seriáli Mike & Molly, no objavila sa aj vo filme Drsňačky (2013) či Vo štvorici po opici 3 (2013). V súčasnosti je vydatá a má postavenie známej komičky. Oproti tomu jej sesternica Jenny McCarthy sa objavila len v menších rolách v seriáloch Dva a pol chlapa či Volajú ma Earl. Popri herectve sa venuje aj modelingu a píše knihy o rodičovstve a autizme, keďže aj jej syn týmto postihnutím trpí.

Charlie Sheen aEmilio Estévez

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Podobnosť je síce viac než zjavná, mnohí si k sebe týchto dvoch hercov nepriradia. Pravým menom Charlieho Sheena je Carlos Irwin Estévez. Charlie Sheen sa preslávil v seriáli Dva a pol chlapa po celom svete, no kvôli problémom s alkoholom ho musel opustiť a nahradil ho Ashton Kutcher. Sheena poznáme aj zo snímky Horúce strely (1991) či zo série hororových paródií Scary Movie.Jeho brat Emilio sa najviac preslávil v 80. rokoch a odvtedy sa objavil v menších úlohách nielen po boku svojho brata (v komédii Muži v práci, ktorú sám režíroval), ale aj ich slávneho otca Martina Sheena.


Mohlo by vás zaujímať: Depp, Tatum či Sandler ako najhorší herci? Toto sú nominácie na Zlatú malinu


Melanie Griffith aDakota Johnson

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Kto by to bol povedal, že tieto dámy tvoria rodinu. Melanie Griffith je matkou Dakoty Johnson. Mladučká herečka si zahrala v snímkach ako 21 Jump Street (2012) či Sociálna sieť (2010). Obrovskú slávu jej však priniesol až filmnakrútenýpodľa knižnej predlohy 50 odtieňov šedej (2015). Melanie Griffith bola takmer 20 rokov manželkou Antonia Banderasa, no Dakotu porodila hercoviDonovi Johnsonovi počas ich druhého manželstva v roku 1989.

Jesse Eisenberg aHallie Eisenberg

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Narozdiel od svojho herecky úspešnejšieho brata sa Hallie preslávila najmä ako detská hviezda v reklame na Pepsi (nazývali ju "Pepsi dievča"). Neskôr sa objavila v niekoľkých filmoch. Blysla sa aj po boku Minnie Driver vo filme Krásavica, ktorý však "zožal" prevažne negatívnu kritiku. Svoj debut zažila aj na Broadwayi, no v posledných rokoch sa neobjavila v žiadnej snímke. Jessie Eisenberg sa preslávil vo filme Sociálna sieť (2010), Do Ríma s láskou (2012) či Podfukári (2013). Najbližšie sa naňho diváci môžu tešiť v pokračovaní Podfukárov v júni a uvidia ho aj v snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti v úlohe Lexa Luthora, ktorý sa do kín dostane v marci.

Jason, Robyn, Eric, aBlake Lively

(Zľava) Jason, Blake, Robyn a Eric Livelyovci
Zobraziť galériu (9)
(Zľava) Jason, Blake, Robyn a Eric Livelyovci  (Zdroj: internet, SITA)

Herecky známa súrodenecká štvorka. Kto by si spojil týchto štyroch hercov? Asi málokto, ale je to tak, sú súrodencami, z ktorých najznámejšou je v súčasnosti Blake Lively. Preslávila sa najmä tínedžerským seriálom Gossip Girl v úlohe Sereny van der Woodsen, ale objavila sa aj v iných snímkach ako Divosi (2012) či Sesterstvo putovných nohavíc (2005). Počas nakrúcania Green Lantern stretla svojho terajšieho manžela Ryana Reynoldsa, s ktorým vychováva dcérku. Jej traja súrodenci sa takisto objavili v mnohých snímkach s výnimkou Jasona. Ten bol známy iba ako detská hviezda a odvtedy sa na obrazovkách neobjavuje. Robyn si zahrala napríklad jednu z hlavných postáv v seriáli Savannah. V posledných rokoch sa však aj s Ericom účinkujú skôr vo vedľajších úlohách v mnohých snímkach a seriáloch.


Mohlo by vás zaujímať: Budú ešte úspešnejší? Prominentné deti kráčajú v šľapajach svojich slávnych rodičov


Dennis Quaid & Randy Quaid

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Presne tak, títo dvaja, na pohľad odlišní,herci sú bratia. Síce zdieľajú pokrvné puto, no ich herecká kariéra sa diametrálne líši. Kým Dennis Quaid hral v mnohých známych filmoch ako Truth (2015), Slová (2012), Surfistka (2011), Uhol pohľadu (2008) či Pasca na rodičov (1998), jeho brat Randy nebol v hereckej kariére až taký úspešný. Známym sa stal najmä vďaka sérii filmov o rodine Griswoldovcov a ich šialeným zážitkom v hlavnej úlohe s Chevym Chaseom. Randy si v komédiizahral jeho brata.

Zooey Deschanel aEmily Deschanel

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Filmová rebelkaa seriálová Kostička. Sú slávne, sú krásne a sú to sestry. Emily Deschanel sa stala známou vďaka seriálu Kosti, kde po boku Davida Boreanaza stvárnila brilantnú súdnu antropologičku Dr. Brennenovú. Zooey naopak seriálom neholdovala a spolu so svojím dlhoročným priateľom Josephom Gordon-Levittom sa preslávila v snímke 500 dní so Summer. Bola vydatá za frontmana kapely Death Cab For Cutie dva roky a v roku 2011 sa rozviedla. Emily je vydatá za herca a producenta Davida Hornsbyho, s ktorým vychováva dve deti.


Mohlo by vás zaujímať: Chyby sa nájdu aj v najväčších trhákoch: Všimli ste si ich?


Luke a Owen Wilsonovci

Viac ako náhodná podoba:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Herecké súrodenecké duo ako prekvapenie na záver. Majú toľko spoločnýh čŕt, že fakt, že sú bratia nezaprú. Máloktorý divák si to však uvedomí. Jeden z najobľúbenejších hercov a komikov v Hollywoode Owen Wilson pochádza z troch bratov, všetci traja sú hercami no spolu s Lukom sú tými "známejšími". Owen sa preslávil mnohými snímkami a na jeho vtipoch sa baví celý svet už dlhé roky. Príkladom sú Ako uloviť družičku (2005), Marley a Ja (2008), Polnoc v Paríži (2011), Stážisti (2013) či Grandhotel Budapešť (2014). Luke si zahral priateľa Cameron Diaz v Charlieho anjeloch, ale ukázal sa aj v slávnom seriáli z 90. rokov Tie roky sedemdesiate a v mnohých ďalších filmoch vo vedľajších úlohách. Luke je v súčasnosti slobodný a Owen má dve deti s dvoma ženami.

Viac o téme: Melissa McCarthyOwen WilsonDakota JohnsonEmily DeschanelBlake LivelyZooey DeschanelMelanie GriffithJessie Eisenberg
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu