Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

O hudbu k filmu Alica v krajine za zrkadlom sa postará svetoznáma speváčka

Alica v krajine za zrkadlom
Alica v krajine za zrkadlom (Zdroj: Youtube)

Americká speváčka Pink nahrá novú pieseň, ktorá sa objaví v očakávanej snímke Alica v krajine za zrkadlom. Tridsaťšesťročná interpretka pritom skladbu aj zloží. Zároveň sa postará aj o cover verziu skladby White Rabbit od formácie Jefferson Airplane. Tú tvorcovia filmu použijú v reklamnej kampani pre snímku.

Speváčka o novinkách informovala prostredníctvom videa, ktoré na YouTube zverejnila spoločnosť Disney. Okrem ukážok zo snímky video ponúka zábery Pink v štúdiu. „Mám rada bizarnosti, mám rada čarovné veci. A tentofilmje jeden z najbizarnejších a najkreatívnejších príbehov,“ povedala vo videu. „Tentofilmnaozaj podnieti predstavivosť. Bude to zábavný zážitok. Myslím, že fanúšikom sa bude páčiť,“ doplnila.

V pokračovaní filmu Alica v krajine zázrakov (2010) sa opäť predstavia Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter či Anne Hathaway. Scenár napísala Linda Woolverton, ktorá pripravila aj spomínanú adaptáciu knihy Lewisa Carrolla. Réžie sa ujal James Bobin. Snímka sa do slovenských kín dostane 26. mája.

Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Na konte má tri Grammy, štyri MTV Awards či jednu Brit Award.

Viac o téme: PinkAlica v krajine za zrkadlom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu