Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Herectvo sa jej zapáčilo: Lady Gaga potvrdila účinkovanie v ďalšej sérii American Horror Story

Lady Gaga Zobraziť galériu (2)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

Americká speváčka Lady Gaga uviedla, že sa predstaví aj v pripravovanej šiestej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011). Dvadsaťdeväťročná rodáčka z New Yorku si zahrala v piatej sérii s podtitulom Hotel, pričom za svoj výkon získala Zlatý Glóbus.

Speváčka sa k ďalšiemu účinkovaniu v spomínanom seriáli vyjadrila v rozhovore pre rádio Z100, pričom na otázku, či sa objaví aj v nasledujúcej sezóne, odpovedala iba „áno“. „Neviem vám teraz povedať žiadne detaily,“ dodala. Predstavitelia televíznej stanice FX, ktorá American Horror Story vysiela, zatiaľ potvrdili iba účasť Angely Bassett. Tá si zahrala v ostatných troch sezónach.

Zlatý glóbus, Lady Gaga
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má šesť cien Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas či Edge Of Glory. Začiatkom novembra 2013 vydala štúdiovku Artpop a o necelý rok neskôr sa do predaja dostal album Cheek To Cheek, ktorý nahrala so spevákom Tonym Bennettom. Lady Gaga predala celosvetovo približne 27 miliónov kópií albumov a 145 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.

Viac o téme: American Horror StoryLady Gaga
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu