Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ako z romantického filmu: Z fanúšikov sú životní partneri tých najväčších hviezd

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: SITA)

Poznáte ten pocit, keď sa na prvý pohľad do niekoho zamilujete. Inak to nie je ani v prípade celebrít. Mnoho fanúšikov si k nim vytvorí špecifický vzťah, je to tiež istá forma náklonnosti. No len malému počtu sa podarí naozaj uskutočniť svoje sny, samozrejme, vo väčšine prípadov nečakane. Títo fanúšikovia si vzali svoje obľúbené hviezdy filmového plátna.

Christian Bale &Sandra "Sibi" Blažić

Christian Bale je známy najmä ako Batman, no tohto roku si vyslúžil nomináciu na Oscara za vedľajšiu úlohu v snímke Stávka na neistotu (2015). Je to skutočný pracant a škandály zo súkromia preňho nie sú typické. V roku 2000 si vzal svoju terajšiu manželku Sandru, ktorá v tom čase pracovala ako osobná asistentka Winony Ryder a Baleove filmy intenzívne obdivovala.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Anne Hathaway & Adam Shulman

Hathaway si už raz myslela, že našla lásku svojho života, no to sa zmenilo počas nečakanej návštevy federálov v ich dome. Jej snúbenca Raffaella Follieriho v roku 2008 zatkli, ukázalo sa totiž, že bol zapletený do prania špinavých peňazí. Anne sa rozhodla že ostane radšej sama. No ešte v tom istom roku ju s Adamom Schulmanom zoznámili ich spoloční priatelia a o štyri roky sa vzali. Adam bol obrovským fanúšikom jej práce a nikdy si nemyslel, žeby mal šancu u tak talentovanej a krásnej ženy. Anne však tvrdí, že to je najlepší a najharmonickejší vzťah, aký kedy mala. V súčasnosti očakávajú prvý spoločný prírastok do rodiny.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Reese Witherspoon &Jim Toth

Chytil poriadny úlovok! Jim Toth je totiž hollywoodskym lovcom talentov, ktorý si v roku 2011 vzal za ženu jeden zo svojich objavov. Witherspoon má za sebou manželstvo so svojím hereckým kolegom Ryanom Phillipom, s ktorým sa zoznámila počas natáčania Veľmi nebezpčených známostí (1999). Ich zväzok sa skončil rozvodom. Jej terajší manžel sa stará aj o jej právne a herecké záležitosti. V roku 2012 sa im narodilo dieťatko.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Na plátnach žiaria, no realita je temná: Tieto hviezdy sprevádza smrť a vraždy!


Patrick Dempsey &Jillian Fink

Takmer ako z filmu. Kaderníčka stretne svojho princa pri strihaní vlasov. Presne tak to bolo. Patrick Dempsey objednal u Jillian na strihanie, okamžite preskočila iskra,obaja začali flirtovať a neskôr spolu aj chodiť. Vzali sa v roku 1999 a vychovávajú spolu tri deti. Má to aj jednu výhodu, Jillian dodnes strihá Patrickovi vlasy.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Tobey Maguire & Jennifer Meyer

So svojou terajšou manželkou sa zoznámil počas natáčania filmu Seasbiscuit - Dupot koní (2003). Napriek tomu, že Tobey matrí mezi hanblivejších hercov, u tejto fanúšičky zabodoval. Jennifer Meyer pracovala ako dizajnérka šperkov. O tri roky sa vzali a dnes majú spolu dve deti.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Učenie textov je pre nich peklom: Tieto hviezdy trpia dyslexiou


Matt Dammon &Luciana Bozan Barroso

Luciana pracovala ako barmanka v klube Miami, keď do ich podniku zavítal Matt Damon v rámci pauzy počas natáčania. Luciana bola jeho obrovskou fanúšičkou a pomohla mu utiecť zadným východom pred podpisu chtivými fanúšikmi, ktorí ho prenasledovali. Začali spolu chodiť, v roku 2005 sa vzalia vsúčasnosti spolu vychovávajú štyri dcéry.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Adam Sandler & Jackie Titone

Jackie bola modelkou, keď hviezda Adama Sandlera v Hollywoode stúpala. Jackie bola jeho filmami očarená dávno predtým než sa stretli. V časoch, keď bol už Adam veľkou hviezdou, ponúkol Jackie menšiu úlohu čašníčky v sníme Veľký tato(1999). Jackie kvôli Adamovi konvertovala na židovské náboženstvo a v roku 2003 sa vzali. Odvtedy je Jackie súčasťou nielen jeho života, ale aj mnohých jeho filmov.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Nicolas Cage & Alice Kim

Do tretice všetko dobré. Aj to si možno povedal dvakrát rozvedený Nicolas Cage, keď stretol svoju tretiu manželku Alice Kim. Cage stretol Alice v čase, keď pracovala ako čašníčka v loasangelskom podniku Kabuki. Začali spolu chodiť v roku 2004 a o pár mesiacov sa vzali. Orok neskôr sa im narodil syn, ktorému dali meno po Supermanovom rodnom mene, teda Kal-El. Alice si spoločne s Cageom zahrala v snímke Next (2007), ktorú herec produkoval.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Kvôli úlohám spravia takmer všetko: Najextrémnejšie premeny Hollywoodu!


Kelly Preston & John Travolta

Ešte predtým, než sa herečka Kelly Preston stala známou, bola Travoltovou obrovskou fanúšičkou. John Travolta sa v mladom veku preslávil najmä muzikálom Pomáda (1978) av tom čase mladučká 17-ročná Kelly si na stenu vyvesila plagát Pomády a rozhodla sa, že raz si Johna vezme. Tak sa aj stalo. Ich manželstvo prešlo ťažkými skúškami, v roku 2009 im počas dovolenky na Bahamáchzomrel syn Jett, ktorý trpel Kawasakiho syndrómom. O niekoľko rokov neskôr čelil Travolta obvineniam zo sexuálneho zneužívaniazo strany dvoch mužov: anonymného maséra v roku 2012 azamestnanca jeho leteckej firmy v roku 2014. Všetky obvinenia poprel a ich manželstvo vydržalo aj túto búrku. V súčasnosti vychovávajú dcérku Ellu Bleu a syna Benjamina.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Jessica Alba&Cash Warren

Cash Warren stretol svoju krásnu manželku počas natáčania Fantastickej štvrtoky v roku 2004. On bol asistentom produkčného a ona hrala jednu z hlavných postáv. Cash bol fanúšikom Jessiciných filmoch už v 90. rokoch a je ním dodnes. Randiť začali ešte počas natáčania filmu a vzali sa v roku 2008. Dnes spolú vychocávajú dve deti.

Ako z romantického filmu:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Nicolas CageMatt DamonChristian BaleJohn TravoltaAdam SandlerReese WitherspoonAnne HathawayTobey MaguirePatrick DempseyJessica Alba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu