Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Affleckovi sa úloha Batmana zapáčila, už si brúsi zuby na ďalšieho: Scenár je hotový!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Americký herec a filmár Ben Affleck napísal scenár k samostatnému filmu o Batmanovi. Informoval o tom Patrick Whitesell, jeden z výkonných riaditeľov spoločnosti William Morris Endeavor Entertainment (WME), ktorá 43-ročného rodáka z kalifornského Berkeley zastupuje.

Affleck by mal nemenovanú novinku aj režírovať a stvárniť v nej hlavnú postavu, pričom v úlohe komiksového hrdinu sa predstaví aj vo filmoch Justice League Part One, ktorého premiéra je naplánovaná na november 2017, a jeho pokračovania Justice League Part Two, ktoré sa do kín dostane o dva roky neskôr. Batmana pritom už stvárnil v snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016).


Mohlo by vás zaujímať:Predstaviteľ najnovšieho Supermana chce byť ďalším hrdinom: Zuby si brúsi na túto rolu


Ben Affleck, celým menom Benjamin Geza Affleck-Boldt, sa do povedomia verejnosti dostal snímkami Flákači (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Preslávil sa však najmä vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997). Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali.

Affleckovi sa úloha Batmana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Najväčšia hrozba (2002), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimidráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval.


Mohlo by vás zaujímať: Tragické úmrtia v Hollywoode: Pre týchto hercov si zubatá prišla priskoro


V roku 2012 na seba upozornil politickým trilerom Argo, ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus. Predstavil sa tiež v snímkach Hra na hrane (2013) a Stratené dievča (2014).

Affleckovi sa úloha Batmana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: BatmanBen Affleck
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu