Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Leonardo DiCaprio a Jennifer Lopez si vymenili pikantné sms: Čo je za tým?

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez (Zdroj: youtube.com)

„Ahoj bejby, cítim, že by som sa potrebovala trochu uvoľniť. Nejaké návrhy? Daj mi vedieť. J. Lo.“ Takúto sms poslala Jennifer Lopez čerstvému držiteľovi Oscara, Leonadrovi DiCapriovi. A ten na svoju odpoveď nenechal dlho čakať: „Myslíš dnes večer, boo boo? Stretneme sa v klube?“ Naozaj sa rodí nový hollywoodsky pár alebo je za tým niečo iné?

Všetko to má na svedomí britský herec James Corden, moderátor Late Late Show, súčasťou ktorej je aj takzvané „Carpool Karaoke“. V tejto relácií James vždy autom vyzdvihne nejakú spevácku megastar a počas cesty ju spovedá, prípadne spievajú svoje aj prebrané hity. Takto zviezol už aj Justina Biebera, chalanov z One Direction, Mariah Carey či Adele.

V tomto dieli si však na Jennifer pripravil okrem otázok o jejmanželoch a o tom, či má naozaj poistený zadok, aj niečo špeciálne. Chcel vedieť, koho najslávnejšieho má vo svojom mobile. Po tom, ako zistil, že v jej telefónnom zozname sú aj čísla na Demi Lovato, Chrisa Browna, Bradleyho Coopera či Cristiana Ronalda prehlásil, že to je najlepší telefón, aký v živote videl.

Potom sa rozhodol, že chce napísať niekomu z jej telefónu sms a voľba padla na Leonarda DiCapria. Po odoslaní flirtujúcej sms ani nečakali, že by sa Leo ozval. Ten ich prekvapil tým, že to celé zobral vážne a pozval Jennifer do klubu. Tá to však so smiechom odmietla so slovami, že radšej bude doma s deťmi piecť. A čo vy, vedeli by ste odolať pozvaniu Leonarda DiCapria?

Viac o téme: Jennifer LopezLeonardo Dicaprio
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu