Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brad Pitt, George Clooney a ďalší: Ktoré hviezdy sa blysli aj v Priateľoch?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: intenret)

Kultový seriál priatelia, ktorý valcoval televízne obrazovky desať rokov, nevyšiel z módy dodnes. Televízie ho s obľubou púšťajú, pretože jeho fanúšikovská základňa je naozaj veľká - a to nielen v Amerike, ale na celom svete. Príbehy šestice priateľov – Rossa (David Schwimmer), Rachel (Jennifer Aniston), Moniky (Courtney Cox Arquette), Joeyho (Marr LeBlanc), Chandlera (Matthew Perrry) a Phoebe (Lisa Kudrow) – však dotvárali aj iné veľké herecké mená. Spomínate si?

Bruce Willis

Willis sa v Priateľoch objavil ako Paul Stevets, otec študentky, s ktorou chodil Ross. Neskôr začal v seriáli randiť s Rachel a objavil sa v niekoľkých dieloch.

Brad Pitt

V čase natáčania Priteľov a konkrétne tohto dielu bol už Brad Pitt ženatý s Jennifer Aniston. Paradoxne si zahral v seriáli Willa Colberta, prezidenta klubu "Nenávidím Rachel", v ktorom bol spolu s Rossom.

George Clooney & Noah Wyle

Clooney a Wyle v tých časoch hviezdili v seriáli Pohotovosť. Aj v Priateľoch sa objavili ako Dr. Mitchell a Dr. Rosen, s ktorými mali Rachel a Monika rande.


Mohlo by vás zaujímať: Clooney sa stal spolu s manželkou obeťou podvodu: Médiá zverejnili vymyslené interview!


Charlie Sheen

Sheen sa predstavil ako námorník, s ktorým strávila Phoebe jednu noc. Hoci sa počet žien, s ktorými Charlie bol v realite nedá poriadne spočítať, tu si zahral obrovského romantika.

Danny DeVito

DeVito je známy predovšetkým ako komediálny herec a inak tomu nebolo ani v Priateľoch. Zahral si striptéra Roya na Phoebinej rozlúčke so slobodou.

Susan Sarandon

Stálica Hollywoodu sa v Priateľoch predstavila akoJessica Lockheart, Joeyho herecká kolegyňa, od ktorej chcela dostať facku aj Monika.


Mohlo by vás zaujímať: Maturitné fotografie hollywoodskych stálic: Spoznávate ich?


Sean Penn

Penn stvárnil v Priateľoch Erica, snúbenca Pheobinho dvojčaťa Uršuly. Sean Penn je známy najmä ako filmový herec a v súčasnosti si čoraz viac sadá do režisérkej stoličky.

Brad Pitt, George Clooney
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Hugh Laurie

Laurie je známy najmä ako predstaviteľ doktora Housa v celosvetovo úspešnom rovnomennom seriáli. Predtým sa však objavil v niekoľkých menších úlohách. Jednou z nich bola aj úloha džentlmena na palube, s ktorým sa Rachel pochytila.

Reese Witherspoon

Reese si zahrala Jill Green, rozmaznanú mladšiu sestru Rachel.

Julia Roberts

Aj Julia sa objavila v slávnom seriáli ako SusieMoss, podľa Chandlera známa ako Susie Nohavičková. Zahrala si Chandlerovu priateľku z detstva, s ktorou si dal rande.


Mohlo by vás zaujímať:Chyby sa nájdu aj v najväčších trhákoch: Všimli ste si ich?


Ellen Pompeo

Ellen stvárnila hlavnú úlohu v seriáli Klinika Grace, no blysla sa aj v Priateľoch ako Missy Goldberg. Zahrala sibývalúspolužiačkuRossa a Chandlera a ich platonickúlásku.

Jennifer Grey

Hviezda filmu Hriešny tanec sa objavila ako Mindy, nová známosť Rachelinho exsnúbenca Barryho. V nasledujúcich dieloch ju nahradila herečkaJana Marie Hupp.

Viac o téme: Brad PittBruce WillisPriateliaGeorge ClooneyJennifer AnistonSusan SarandonReese WitherspoonJennifer Grey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu