Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pred svadbou nie: Tieto herečky so sexom čakali až do svadby

Lisa Kudrowová Zobraziť galériu (9)
Lisa Kudrowová (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, čo sa o ňom niekedy tvrdí, nie všetky herečky v Hollywoode vlezú do postele s prvým, ktorého uvidia. Niektoré na to čakajú až do svadby.

Hollywood sa niekedy hanlivo prirovnáva k miestu, kde to „robí každý s každým“. Kde manželstvá a partnerstvá hercov sú kratšie než ich blockbustery. No aj tu, v tomto svete najrôznejších nerestí nájdeme ženy, ktoré tieto označenia negujú. Ženy a herečky odmietajúce jednodňové romániky a milostné dobrodružstvá a čakajú so sexom až na Pána Pravého. Ale aj to až po svadbe. Mnohé z nich skoro určite poznáte.

Carrie Underwoodová

Carrie Underwoodová, ktorá si zahrala po boku Helen Huntovej a Dennisa Quaida v Surfistke, čakala až do svadby s hokejistom Mikeom Fisherom. Zaujímavé je to, že i skutočná surfistka Bethany Hamiltonová, o ktorej film s rovnomenným názvom bol, bola na tom podobne.

Carrie Underwoodová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Leelee Sobieskiová

Zahrala si síce v erotickej dráme Eyes Wide Shut, ale na vlastnú erotiku musela čakať dlho a dočkala sa jej až po svadbe. „Nebolo to z náboženských dôvodov ani z ničoho podobného, ale preto, že pre mňa bolo moje panenstvo tým najväčším darom, ktorý som mohla dať mužovi,“ povedala britskému DailyMailu. So svojim manželom majú už aj dieťa.

Leelee Sobieskiová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Prečítajte si tiež - Psychiatri roky sledovali filmy a rozhodli: Toto sú tí najväčší psychopati na plátne!

Sarah Drewová

Sarah Drewová (na fotografii druhá z pravej strany)hrala v seriáliChirurgovia samú seba. Ako ona, tak i jej postava čakali na toho správneho. Kým však jej postava podľahla ešte pred svadbou svojmu kolegovi z práce, Sarah odolala všetkým zvodom a vábeniu a po prvýkrát sa oddala mužovi až po svadbe.

Sara Drewová (druhá z
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Lisa Kudrowová

Hviezda Priateľov Lisa Kudrowová našla toho pravého v podobe Michaela Sterna. Sama hovorí, že je to jediný muž, ktorého si kedysi chcela vziať. A preto s prvou milostnou skúsenosťou počkala až na neho. Verila, že takto u neho stúpne v cene.

Lisa Kudrowová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Jessica Simpsonová

Motivácie herečiek počkať s „tým“ až do svadby sú rôzne, od viery až po snahu uchovať si onu čistotu. V prípade Jessicy Simpsonovej to bolo trochu inak. Keď mala dvanásť rokov dostala od otca prsteň čistoty, ktorý ju zaviazal čakať na toho Pravého. Tým sa stal Nick Lachey, ktorého si vzala za manžela ako 22-ročná.

Jessica Simpsonová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Pozrite si - Áno, beriem: Filmová svadba desaťkrát inak

Julianne Houghová

Hviezda filmu Dedo je lotor Julianne Houghová má v Hollywoode povesť dobrého a slušného dievčaťa. Zaviazala sa totiž, že prvý sex zažije až po svadbe. Je to preto, že chce počkať na skutočne špeciálneho muža. Známy moderátor Ryan Seacrest to však nebol.

Julianne Houghová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Tamera Mowryová

Dlhých šesť rokov Tamera randila so svojim súčasným manželom Adamom Housleym, kým sa zosobášili. Spájali ich nielen rovnaké záujmy, ale aj rovnaká viera a život v celibáte. Ako zistili, sú pre seba stvorení a čakali celý život len na seba.

Tamera Mowryová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Mohlo by vás zaujať - Nevera v Hollywoode: Celebrity, ktorým partneri nasadili parohy

Tina Feyová

Známa americká komička Tina Feyová čakala až do svojich dvadsiatich štyroch rokov. Prvýkrát sa oddala skladateľovi Jeffovi Richmondovi, s ktorým žije dodnes a viackrát spolupracovali pri rôznych projektoch. Sú spolu už pätnásť rokov a majú dve deti. Aj za jej rozhodnutím počkať až do svadby bola viera.

Tina Feyová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: CelibátAbstinencia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu