Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Slovensko plné emócií. Tieto momenty priniesli do obývačiek radosť, slzy a zimomriavky

Majstrovstvá sveta v hokeji prinášajú množstvo emotívnych momentov. Slovensko počas nich zažilo nespočetné množstvo radosti, ale zároveň aj smútku. Prinášame vám TOP emotívne okamihy, ktoré vám môžu oživiť radostné spomienky, zdvihnúť tlak, ale aj natisnúť slzy do očí.

5. Strieborný lesk Petrohradu

Celé Slovensko sledovalo finálový zápas MS 2000 v ruskom Petrohrade, v ktorom sme prehrali s Českom 3:5. Mierne sklamanie vystriedal neopísateľný pocit radosti a národnej hrdosti.Bola to pre nás historicky prvá medaila z hokejových šampionátov.

Mohlo by vás zaujať:Čo sa píska v hokeji: Hokejové pravidlá a signalizácie rozhodcov

4. Faul na Lašáka

Spomínate si ešte na tento moment? Celé Slovensko preklínalo amerického arbitra Lookera po tom, čo neodpískal jasný faul Roba Niedermayera na Jána Lašáka. V semifinále MS 2004 v Českusme práve po tejto kontroverznej situácii prehrali s Kanadou 1:2.

3.Striebro s príchuťou zlata

Presne po desiatich rokoch postúpilo Slovensko do finále MS. Po semifinálovej výhre nad Českom sme bojovali o celkový triumf s Rusmi. Neskutočná eufória nastala, keď Zdeno Chára hneď na začiatku delovkou prestrelil brankára a dostal nás do vedenia. Nakoniec sme prehrali 2:6, ale MS 2012 vo fínskych Helsinkáchjednoducho stáli za to.

Mohlo by vás zaujať:Najbližší plán na dva týždne: Slovákov čaká náročný program!

2. Sme majstri sveta!

Ako krásne to znie, ako krásne sa to počúva. MS 2002 vo Švédsku prepísali dejiny slovenskej hokejovej histórie.Tak veľmi radi by sme si tento moment zopakovali!Toto nepotrebuje ďalší komentár.

1. Rozlúčka ikony

Pavol Demitra nezažil na domácich MS v roku 2011 veľa radosti. Po poslednom zápase Slovákov mu však spoluhráči a diváci pripravili prekrásnu rozlúčku s reprezentáciou.Aj vzhľadom k tragickým okolnostiam, ktoré nasledovali, sa práve tento moment stal pre násjedným z najemotívnejších v histórii MS v hokeji.

Viac o téme: TOP momentyMS v hokeji
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu