Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Myslíte si, že stať sa superhrdinom je problém? Omyl, Toto VIDEO vám dokáže opak!

(Zdroj: internet, youtube/The Hacksmith)

Najnovšia marvelovka Kapitán Amerika: Občianska dorazila začiatkom mája aj do slovenských kín. Fanúšikovia sa rozdelili na dva tímy: Tím Iron Man a Tím Kapitán Amerika. Mnohí z nich by chceli určite mať schopnosti svojho obľúbeného hrdinu. Myslíte si, že sa to nedá? Mýlite sa, youtuber a fanúšik Kapitána Ameriku si vyrobil svoj vlastný štít!

YouTuber a garážový géniusJames Grebey, známy aj ako The Hacksmith, spravilto, o čom možno mnohí fanúšikovia snívajú. Takmer sa premenil na samotného Kapitána Ameriku. Vyrobil totiž štít, ktorý je súčasťou jeho mimoriadnych schopností. Nebola to žiadna náhražka. Sám vytvoril základ štítu, ktorý tvoria dva silné magnety a aby divákov presvedčil, silu magnetov vyskúšal.

To však nie je všetko. James nechcel mať len repliku štítu z nejakého obyčajného plechu. Dal si vyrobiť jeho presnú kópiu, ktorása hodík jeho magnetoma bude pôsobiť dôveryhodne. Magnety spolu so štítom nie sú najľahšie, na ich udržaniemusel vytvoriť aj špeciálnu rukavicu.„Dobrá a pevná rukoväť je základom pre udržanie takmer 14 kíl (30 libier) magnetov a štítu,“ vysvetľuje na videu Grebey.


Mohlo by vás zaujímať:Fanúšikovia Kapitána Ameriku sa majú na čo tešiť: Objaví sa tam aj tento hrdina


Bude štít skutočne fungovať?

Otázkou je, či jeho výrobok bude skutočne fungovať do takej miery, ako ho využíva Kapitán Amerika vo filme. James preto so svojimi kamarátmi vyskúšal funkcie jeho štítu a takisto silu špeciálnych magnetov, ktoré pri výrobe použil. Dvíhal rôzne kovové potrubia, rozbíjal štítomtehly, no skúšal sa aj sám zavesiť na menší traktor. Chcete vidieť, ako štít funguje? Pozrite si nasledujúce VIDEO.

Súčasťou štítu bolo aj tlačidlo, ktorým veci z magnetov spadnú. Stačí mať trochu predstavivosti, prostriedkov a času a aj z vás sa môže stať skrytý superhrdina. James nezabudol ani menší detail, okrem štítusi zabezpečil aj rovnakú bundu.Za štít, ktorý vyrobil James by sa nemusel hanbiť ani samotný Chris Evans, ktorý si zaral Kapitána Ameriku.

Viac o téme: Kapitán AmerikaChris EvansYoutuberŠtít
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu