Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Na učenie ani nepomyslíte: Sexi filmové učiteľky sú splnením sna každého školáka

Hilary Swanková Zobraziť galériu (12)
Hilary Swanková (Zdroj: SITA)

Mať takú učiteľku je splnením sna azda každého školáka. No nie každému sa táto jeho túžba aj splní. Našťastie sú tu filmy, v ktorých za katedrou môžeme nájsť aj sexi profesorku.

Kým v reálnom svete natrafiť na sexi učiteľku môže byť neraz trochu problém, vo fiktívnom svete filmov a seriálov to až tak ťažké nie je. Filmový priemysel totiž s obľubou falšuje a ohýba realitu do podoby, ktorá má zodpovedať jeho potrebám. Preto sa aj obsadenie sexi herečky do úlohy učiteľky zdá byť úplne legitímne. Ktoré boli tie naj?

Cameron Diazová (Mrcha učiteľka)

Namiesto toho, aby učila, svojim študentom púšťala film a celý deň prespala na lavici. Ako učiteľka slečna Halseyová nepatrila k tým najkvalitnejším, no väčšine študentov by takýto voľnomyšlienkársky prístup zrejme nevadil.

Cameron Diazová vo filme
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA, AP)

Brooklyn Deckerová (Skús ma rozosmiať)

Takúto učiteľku matematiky by si zrejme prial každý študent. Otázka ale je, či by sa pri nej vedel sústrediť na počítanie rovníc a neprepočítaval by skôr jej miery.

Brooklyn Deckerová a Adam
Zobraziť galériu (12)

Famke Janssenová (Fakulta)

Veľkým prerodom prešla postava Pani Burkeovej v dnes už kultovom sci-fi Fakulta. Z ostýchavej, hanblivej a nevýraznej Famke Janssenovej sa vďaka mimozemskému parazitovi stala mimoriadne vášnivá profesorka, ktorej by istotne neodolal ani študent Josh Hartnett.

Famke Janssenová
Zobraziť galériu (12)

Prečítajte si tiež - Najlepší filmoví učitelia: Škola s nimi je zážitkom

Christina Hendricksová (Detachment)

I hviezda seriálu Mad Men Christina Hendricksová sa postavila pred tabuľu. Vo filme Detachment stvárnila kolegyňu Adriena Brodyho, no rozhodne to nebol Robin Williams v sukni. Na štátnej škole v USA je zrejme problém nájsť šťastného a energického pedagóga.

Christina Hendricksová
Zobraziť galériu (12)

Tia Carrereová (Manželka môjho učiteľa)

Je to prosté – Vicky začne doučovať stredoškoláka Todda matematiku, aby ho pripravila na univerzitu. Medzi Vickym a Toddom to iskrí. Nedivme sa Toddovi, že je tomu tak – doučuje ho totiž hriešne krásna Tia Carrereová.

Tia Carrereová a Jason
Zobraziť galériu (12)

Hilary Swanková (Medzi riadkami)

Taký opak Cameron Diazovej. Formálne oblečenie, maximálne nasadenie a namiesto púšťania nič nehovoriacich filmov diskusie o Denníku Anny Frankovej. Hilary Swankovej to v jej červenom kostýme neobyčajne sluší, nemyslíte?

Hilary Swanková
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Čítajte viac - Spolu na plátne aj mimo neho: Tieto hviezdne páry spojilo natáčanie

Jennifer Garnerová (Na svätého Valentína)

Dobrosrdečná a krásna, taká bola slečna Fitzpatricková v podaní Jennifer Garnerovej, ktorá učila žiakov písať a počítať. Deti boli jej radosťou, sama ju vo vzťahu so ženatým mužom nie vždy nachádzala.

Jennifer Garnerová
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Leslie Mannová (Tvrďák Taylor)

Asi sa ani príliš nemôžeme diviť tvďákovi Owenovi Wilsonovi, že podľahol čaru Leslie Mannovej alias Slečny Zacheyovej. Táto učiteľka na strednej škole totiž ozaj má niečo do seba!

Leslie Mannová
Zobraziť galériu (12)

Olivia Williamsová (Ako som balil učiteľku)

Nedivme sa tomu, že o Oliviu Williamsovú sa v dnes už kultovom filme Wesa Andersona bili hneď dvaja muži – Bill Murray a Jasoín Schwartzmann. Slečna Crossová bola totiž úžasná.

Olivia Williamsová
Zobraziť galériu (12)

Prečítajte si aj toto - Plné vášne i problémov: Toto je osem najškandalóznejších filmových romancí

Elizabeth Hurleyová (Zmluva s diablom)

Diablica (a to doslovne) Elizabeth Hurleyová síce nebola plnohodnotnou profesorkou, no i niekoľko minút jej stačilo na to, aby získala primát azda najsexi učiteľky, ktorá bola zobrazená v niektorom z celovečerných filmov. No, pozor, flirtovaním s touto profesorkou riskujete, že skončíte v pekle. Doslova!

Elizabeth Hurleyová
Zobraziť galériu (12)

Ktorú z týchto herečiek by ste prijali za svoju profesorku?

Viac o téme: Cameron DiazováElizabeth HurleyováFamke JanssenováChristina HendricksováHilary SwankováJennifer GarnerováOlivia WilliamsováUčiteľkyProfesorkyŠkola
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu