Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nevera, podvod či život s násilníkom: Aj naši herci poznajú trpkú chuť rozvodu

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

Viacerí úspešní slovenskí herci nezažili v osobnom živote toľko šťastia ako v tom pracovnom. Po rokoch manželstva prežili neúprosný krach vzťahu. Rôzne dôvody viedli k zrejme jedinému možnému riešeniu - rozvodu.

Ján Kroner si povedal s Lenkou Košickou "zbohom"

Herec Ján Kroner prežil ťažký rozvod pred dvomi rokmi. So svojou exmanželkou, populárnou dabérkou Lenkou Košickou, začal mať vážne nezhody najmä kvôli zlému psychickému stavu. Kroner opakovane skončil na psychiatrii, čo jeho partnerka niesla len veľmi ťažko. Práve kvôlipodlomenému duševnému zdraviu sa musel stiahnuť aj zhereckého prostredia, tá najtvrdšia rana však prišla vpodobe rozvodu.

Nevera, podvod či život
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Anka Šišková bola z krachu manželstva v šoku

Herečka Anka Šišková žila vspoločnej domácnosti sčeským režisérom Jiřím Chlumským. Ten sa najskôr kvôli nej rozviedol, potom jej však pichol dýku do chrbta. Ich láska stroskotala na nevere. Rok apol po svadbe si Chlumský našiel mladšiu milenku, ku ktorej sa aj nasťahoval. Šišková si nečakaný krach manželstva nevedela absolútne vysvetliť, no musela sa sním zmieriť.

Anna Šišková
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: vlasta.cz)

Zuzana Fialová sa už radšej nevydá

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. O herečke Zuzane Fialovej to však vôbec neplatí. So svojím manželom sa najskôr rozviedla, no po čase sa konali nové zásnuby.Herečka si to však rozmyslela a zo svadby nakoniec nič nebolo. Jej exmanžel údajne trpel násilníckymi sklonmi, dokonca pred ich domom napadol a zranilaj fotografa.Spolu majú syna Davida.

Zuzana Fialová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Rozvod Petra Sklára trval tri roky

Peter Sklár v hereckom živote obsadzuje najmä zábavné úlohy.V realitesi všakkvôli rozvodu toho musel vytrpieť naozaj dosť. Jeho exmanželka Anna mala na krku miliónové podvody, dokonca sa dostala aj za mreže.Musel sa s ňou naťahovať tri roky, aby bol oficiálne rozvedený.Až po tomto čase nočná mora konečne skončila. Majú spolu dve deti.

Peter Sklár
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Peter SklárJán KronerZuzana FialováAnka Šišková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu