Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Násilníci v hereckých kruhoch: Ich manželky si poriadne vytrpeli...

Štefan Kožka a Zuzana Skopálová Zobraziť galériu (6)
Štefan Kožka a Zuzana Skopálová (Zdroj: koláž Telkáč)

Herecké osobnosti pripravili pre svojich fanúšikov poriadne trpké prekvapenie. Ešte väčšie sklamanie a hrozivé chvíle strachu však zažili ich partnerky. Od svojich manželov sa dočkali agresívneho správania, ktoré im spravilo zo života to najtemnejšie peklo.

Štefan Kožka

Kto by si myslel, že útoky známych hercov sú iba záležitosťou Hollywoodu, je na veľkom omyle. Známy slovenský herecŠtefan Kožka (61) koncom roka šokoval celé Slovensko.Seriálový doktor z Hornej Dolnejzaútočil na svoju manželku Zuzanu Skopálovúa jej dcéru Zuzanu Jányovús nožom v ruke, údajne pod vplyvom alkoholu.Okamžite skončil vo väzbe.Momentálne to však vyzerá tak, že Skopálová mu nadobro odpustila a na celý incident zabudla.

Štefan Kožka a Zuzana
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Charlie Sheen

Americký herec Charlie Sheen má na konte viacero veľkých životných prešľapov. Hviezda seriálu Dva a pol chlapapriznala vinu za útok na svoju manželku Brooke Mueller.Manželské problémy dvojice vyvrcholili na Vianoce v roku 2009 v lyžiarskom stredisku Aspen, keď Sheen na manželku zaútočil. Zadržali ho a obvinili z domáceho násilia. Televízny herec mal problémy so zákonom aj v minulosti - išlo o drogy či domáce násilie.

Charlie Sheen, Brooke Mueller
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: usmagazine.com)

Johnny Depp

Ťažké chvíle v súčasnosti prežíva úspešný herec Johnny Depp. Jeho manželka, smerická herečka Amber Heard sa s ním momentálne rozvádza. Okrem iného na súde uviedla, že jej počas hádky Depp hodil do tváre mobilný telefón a taktiež rozbil viacero iných predmetov. Manžela obvinila z domáceho násilia, pričom musúd udelil dočasný zákaz približovania sa. Bývalé dlhoročné Deppove partnerky Vanessa Paradis či Winona Ryder sú obvinením Amber Heard šokované. Tvrdia, že k nim neprejavil ani náznak agresivity. Johnny Depp útok tiež rozhodne popiera.

Johnny Depp a Amber
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Nicolas Cage

Kto by to bol povedal, že Nicolas Cage v sebe dusí násilnícke sklony.Hviezda filmového plátna taktiežzaútočila na vlastnú ženu.Herec to v bare prehnal s alkoholom a besnenie začalo. Všetko si odniesla jeho zúfalá manželka Alice Kim, s ktorou sa začal na ulici hlučne hádať.Zašlo to však oveľa ďalej, surovo ju zdrapil za ruku, kričal po nej a následne začal udierať do áut.Herec skončil v policajnej cele a jeho manželka vyviazla bez vážnych zranení, zato poriadne vystrašená.

Nicolas Cage, Alice Kim
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: eonline.com)

Sasha Mitchell aliasCody Lambert

Každý fanúšik seriálu Krok za krokom pozná legendárneho "Kouďáka".Jeho predstaviteľ Sasha Mitchell sa však v reálnom živote správa úplne inak ako v seriálovom prevedení.Prvýkrát bol ženatý s Jeannette Robbins, s ktorou má štyri deti.Na manželke sa však pravidelne dopúšťal domáceho násilia, čo viedlo k rozvodu.Všetko sa ale obratom zmenilo.Mitchell neskôr na súde tvrdil, že použil násilie len kvôli ochrane svojich detí, pretože ich týrala vlastná matka, ktorá bola drogovo závislá. Herec súdvyhrala deti boli zverené do jeho opatery.

Sascha Mitchell
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: kvizoo.com)

Viac o téme: Nicolas CageCharlie SheenSasha MitchellJohnny DeppŠtefan Kožka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu