Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Od smiechu vás bude bolieť žalúdok: FOTO Televízna hviezda obeťou ostrej paródie!

Meno Celeste Barber je pre vás zrejme absolútne neznámy pojem. Internetom sa však rýchlosťou svetla šíria jej skvelé fotky, ktorými dokonale paroduje rôzne svetové celebrity. Medzi jej obeťami nechýba ani známa televízna hviezda Kylie Jenner.

Určite poznáte dokonalé fotografieznámychcelebrít, ktoré pravidelne zaplavujú sociálne siete. Vyzerajú ako náhodné momentky, z ktorých srší jedinečnosť a dokonalosť. Pritom je všetkým jasné, že to v žiadnom prípade nie jedielo náhody.A práve to je dôvod, prečo sa austrálska komička rozhodla pustiť do šialeného nápadu.

Celeste nepôsobí v porovnaní s celebritami vôbec zvodne a možno to je príčina, prečo jej paródie naberajú na sile ešte viac.Rozhodla sa totiž imitovať celebrityanafotiť rovnaké pózy, ako jej známe "obete".Vôbec jej pritom nevadí, že tak poukazuje aj na svoje nedokonalé krivkya tým pádom zosmiešňuje aj samú seba. Výsledok proste stojí za to.

Svoje by o tom vedela hovoriť aj 18-ročná kráska Kylie Jenner, známa predovšetkým ako nevlastná sestraa najmladšia členka klanuKardashianiek.Práve tieto sestry sú zrejme najčastejšou obeťou sarkastickej dávky humoru. A chúďa Kylie sa v tom vezie s nimi.Televízna celebrita pridáva fotky ako na bežiacom páse.Nemožno sačudovať, že slúži akosilný námetpre austrálsku komičku.

Viac o téme: Celeste Barber
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu