Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Maniak, úchyl či incest s otcom: Sexuálne škandály, ktoré otriasli Hollywoodom

Zobraziť galériu (9)

Hollywood je ako stvorený pre škandály najrôznejšieho druhu. Svoje by o tom vedeli viaceré celebrity. Najväčšie sexuálne prešľapy niektorým iba poškodili dobré meno, iným však zničili manželstvo a obrátili život naruby.

Hugh Grant a sex na verejnosti

Známyherec Hugh Grant podľahol vášniam a neodolal sexu s prostitútkou.Oveľa väčší problém však bol, že dvojica sa erotickým radovánkam začala oddávať priamo na verejnosti.Angličan sa stal známym predovšetkým vďaka romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb (1994), za výkon v ktorej získal Zlatý glóbus.O rok neskôr ho však "preslávil" tento škandál, vďaka ktorému si zničil vzťah sLiz Hurley a takmer aj kariéru.

Hugh Grant
Zobraziť galériu (9)

Bill Cosby ako sexuálny maniak

Americký herecBillCosbyúdajne omámil drogami a následne sexuálne obťažoval desiatky žien. Incidenty sa podľa obetí odohrali už pred rokmi.Známeho komika obvinilo zo sexuálneho obťažovania celkovo viac ako 50 žien, pričom v súčasnosti čelí aj ďalším civilným žalobám vrátane žaloby za urážku na cti, ktorú na neho spoločne podalo sedem žien. Navyše sa vrajpokúšal zaplatiť ženám za mlčanlivosť po tom, ako mal s nimi sex.

Maniak, úchyl či incest
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Sex s vlastným otcom

Mackenzie Phillips, známa najmä kvôli úlohe v seriáli One Day at a Time (1975), všetkým totálne vyrazila dych.Vo svojej autobiografii sa priznala k opakovanémusexuálnemu pomeru so svojím vlastným otcom.Mohla za to najmä jej silná drogová závislosť.Jej otec dokonca chcel, aby sa presťahovali na Fidži, kde incest nie je nezákonný. Napriek šokujúcim skutočnostiam voči zosnulémuotcovi necíti nenávisť.

Mackenzie Phillips
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: alchetron.com)

Homosexuálne podozrenie Travoltu

Všetci fanúšikovia zostali v šoku po tom, čo istý masér požadoval od úspešného herca Johna Travolta odškodné vo výške dva milióny dolárov.Dôvodom bolo údajné sexuálne obťažovaniepočas masáže v hoteli v Beverly Hills. K žalobe sa neskôr pridal aj druhý anonymný masér, ale nakoniec svoje obvinenia stiahli.Nebolo to prvé podozrenie osexuálnej orientácii Travoltu.Filmový producent Paul Baresi sa priznal k dvojročnej afére s hercom.

John Travolta
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Nahrávka mu zničila manželstvo

Hulk Hogansa preslávil najmä ako wrestlingový zápasník a herec. Jeho osoba sa však do pozornosti médií dostala najmä kvôli úniku sexuálnej videonahrávky. V hlavnej úlohe bola okrem blonďavého bitkára aj bývalá manželka jeho výborného kamarátaTodda Alana Clema. Hogan bol navyše v tom čase ženatý sLindou Claridge.Jeho manželstvo sa ocitlo v troskách. Po rozvode jej zanechal 7,4 milióna dolárov, niekoľko nehnuteľností a áut.Po čase sapo druhý raz oženil. Jeho vyvolenou sa stala Jennifer McDaniel.

Hulk Hogan
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Pikantné video Pamely Anderson

HerečkaPamelaAnderson, známa z televízneho seriálu Baywatch, prežívala nepríjemné chvíle po vykradnutí domu v roku 1995. Zlodeji si totiž odniesli aj videonahrávky divokých sexuálnych radovánok s jej vtedajším manželomTommym Leem.Video nabralo neuveriteľnú popularitu a dokonca bolo sledovanejšie ako pornofilmy. Herečka dostala1,5 milióna dolárov ako odškodné a manželstvo po čase aj tak stroskotalo.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Sexuálny úchyl

Bolo by veľkým prekvapením, ak by v tomto zozname chýbal Charlie Sheen. V živote má toho na rováši viac než dosť. Problémy s drogami, stotisícové útraty na prostitútky, priznanie o živote s vírusom HIV či utajovaná bisexuálna orientácia.Všetko však vyvrcholilo odhalením serveru RadarOnline, ktorý tvrdí, že má nahrávkyakoorálne ukája muža.Pri jeho mene sa už ľudia nad takýmito prehreškami ani nepozastavujú, pretože k seriálovému hrdinovi z Dva a pol chlapaproblémy jednoduchopatria.

Charlie Sheen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Neodolateľné opatrovateľky

Kto by to bol povedal, že ArnoldSchwarzenegger alebo oscarový herec Jude Law podvedú manželky s opatrovateľkami vlastných detí.Law je známy záletník a nevera pre neho nepredstavuje nič hrozné, lenže toto naozaj prehnal.Mesiac pred sobášoms modelkou Siennou Miller neodolaldvadsaťročnej pestúnke a žiadna svadba sa napokonnekonala.Svalnatý Arnold zasa takmer 15 rokov tajil pred vtedajšou manželkou syna, ktorého splodil s opatrovateľkou svojich štyroch detí.

Arnold Schwarzenegger a Jude
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerPamela AndersonJohn TravoltaJude LawHugh GrantBill CosbyHulk HoganMackenzie Phillips
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu